Junior Sous Chef

Khu Nghỉ Mát Six Senses Ninh Van Bay

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

DUTIES AND RESPONSIBILITIES

1. Manages the day-to-day operation of the Food Production and Stewarding sections and informs the Executive Chef / Executive Sous Chef of any decision taken which did not require his action and any other relevant information.

2. Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef / Executive Sous Chef in his absence.

3. Assists the Executive Chef / Executive Sous Chef in developing and maintaining up-dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections.

4. Always ensure punctual attendance and act as role model for subordinates.

5. Ensure all subordinates report to work punctually and as scheduled.

6. Checking and reminding subordinates to always wear the correct uniforms with high standard of personal grooming and hygiene to avoid cross-contamination of diseases from the body to food, equipment, and tools.

7. Assist Executive Chef / Executive Sous Chef to prepare employee work roster.

8. Overseeing and supervising all kitchen staff to ensure maximum performance and productivity.

9. Conduct regular inspections on the cleanliness and hygiene of all food service areas.

10. Prepare daily market purchase list to adjust the stock level appropriately.

11. Prepare task list for handover of a section to ensure efficient use of time and clear communication of preparation work.

Quyền lợi được hưởng

• Highly competitive salary (Mức lương cạnh tranh)

• Have an opportunity to work in InterContinental Hotels Group (IHG) – one of the Groups which famous in the world in Hotels, Resorts field. (Có cơ hội được làm việc trong tập đoàn IHG nổi tiếng thế giới trong lĩnh vực Khách sạn, Resort)

• At least 2-month year-end bonus, monthly service charge (Thưởng ít nhất 2 tháng lương cuối năm, hưởng phí phục vụ ít nhất 1 triệu đồng/ tháng - trung bình 2.2 triệu/tháng)

• Holidays bonus: National Day (2 September), Reunification Day (30 April), International Workers’ Day (1 May), etc. (Thưởng các ngày lễ: Quốc khánh 2/9, ngày 30/4 và 1/5, v.v…)

• Gifts and paid leave on your birthday (Được tặng quà và nghỉ hưởng nguyên lương vào ngày sinh nhật)

• Monthly, quarterly and yearly reward for best employees (Thưởng nhân viên suất sắc hàng tháng, hàng quý và hàng năm)

• Rewards and support from Trade Union (Thưởng và hỗ trợ từ Công đoàn)

• Makeup allowance for female employees every quarter (Phụ cấp trang điểm cho nhân viên nữ hàng quý)

• Learning and Development Opportunities (Cơ hội đào tạo chuyên môn và ngoại ngữ)

• Friendly working environment, high chance of getting a promotion (Môi trường làm việc thân thiện, thăng tiến cao)

• Supported meals and accommodation for hosts (priority is given for hosts who live outside Khanh Hoa province and for the requirement of work) (Hỗ trợ bữa ăn, chỗ ở (ưu tiên cho nhân viên ngoại tỉnh và cho công việc yêu cầu))

• Uniforms/ Laundry Services (Dịch vụ giặt ủi đồng phục)

• Get involved Bao Viet insurance as soon as start working at Resort and other insurance coverage under labor law (Được tham gia Bảo hiểm Bảo Việt ngay khi nhận việc và các BH khác theo luật lao động)

• Annual salary increase (Xét tăng lương hàng năm)

Yêu cầu công việc

Knowledge & Skills

- Demonstrated ability to interact with customers, employees, and third parties that reflects highly on the resort, the brand, and the Company.

- Food service permit or valid health/food handler card as required by the local government agency.

- Problem-solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

- Good English language skills.

Qualifications

- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Experience

- 2 years of experience as a chef or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

- Resume

- Certificates related to applied position

Email address: Gửi email

Phone contact: +84 865 605 921 (Recruitment Team)

Junior Sous Chef

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Junior Sous Chef 29/09/2020 12 - 20 triệu
Clold Demi chef de partie - Ca Phó Bếp Lạnh 31/07/2020 5 - 8 triệu
Demi chef De partie - Ca phó Bếp nhân viên 31/07/2020 5 - 8 triệu
Chef de Partie 31/07/2020 Thỏa thuận
TỔ TRƯỞNG BẾP ÂU - Chef de partie 28/02/2020 Thỏa thuận
Tổ Trưởng Bếp (Chef De Partie) 15/03/2020 Thỏa thuận
Ca Trưởng Chuyên Bếp Âu 31/12/2019 8 - 12 triệu
Ca trưởng bếp 15/12/2019 Thỏa thuận
Ca trưởng bếp 09/11/2019 Thỏa thuận
Chef De partie - Trưởng ca lạnh 31/12/2019 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá