Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Khảo sát ý kiến khách hàng về giao diện mới của Hoteljob.vn: Tại đây

1140 400
22133 1

Western Chef

  • Hạn nộp: 15/04/2021
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Cát Hải - Hải Phòng
Giờ làm việc
Làm theo ca
Cập nhật
22:06 14/04/2021

Mô tả công việc

- Being in charge of planning, organizing, coordinating, staffing, directing, controlling and evaluating all operations

- Developing long-range plans while resolving daily crises across the entire spectrum of the department

- Thoroughly understanding the basic principles or each component of the management system for Food and Beverage operation

- Reaching the established budget in food cost

- Organizing successfully all food promotions

- Maintaining staff turnover at a reasonable level & training

- Supervising and coordinate all menu making, pricing, food presentation, sanitation, food promoting and employee scheduling

Quyền lợi được hưởng

Social - Health Insurance per labor law / Bảo Hiểm Xã hội - Bảo hiểm Y Tế

Uniform / Đồng phục

Free Accommodation at nice, modern and comfortable staff house.

(Chỗ ở miễn phí tại khu nhà nhân viên đẹp, hiện đại và thoải mái.)

Employee of the Month / Quarter / Year Award / Nhân viên xuất sắc Tháng/ Quý/ Năm

Birthday Celebration / Kỷ niệm sinh nhật

Year End Party / Tiệc Nhân viên cuối năm

International working environment with many Expatriates

(Môi trường làm việc quốc tế với nhiều Quản lý người nước ngoài.)

Special discount with Accor property after 06 months of employment

(Chiết khấu đặc biệt với các KS của tập đoàn Accor sau 06 tháng làm việc)

Excellent opportunities for Career Development with Accor Group as it is # 1 in Asia & Vietnam in term of number of managed property.

(Những cơ hội tuyệt vời để phát triển nghề nghiệp với Tập đoàn Accor vì Tập đoàn hiện đứng đầu ở Châu Á và Việt Nam về số lượng Khách sạn Tập đoàn quản lý.)

Yêu cầu công việc

- Local contract, no Expat

- Being in charge of planning, organizing, coordinating, staffing, directing, controlling and evaluating all operations

- Developing long-range plans while resolving daily crises across the entire spectrum of the department

- Thoroughly understanding the basic principles or each component of the management system for Food and Beverage operation

- Reaching the established budget in food cost

- Organizing successfully all food promotions

- Maintaining staff turnover at a reasonable level & training

- Supervising and coordinate all menu making, pricing, food presentation, sanitation, food promoting and employee scheduling

Yêu cầu hồ sơ

Please send your resume to email: 

Mr. Ngoc 0932062007- (Gửi email)

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Bãi tắm Cát Cò 3, tt. Cát Bà, h.Cát Hải, TP.Hải Phòng.
  • 0932062007
  • Nestled between towering limestone karsts and lush island mountains, Hôtel Perle D'Orient Cat Ba – MGallery welcomes travellers to a world of tranquil beauty, unhurried exploration and homegrown delights. The resort brings a cosmopolitan touch to a classic Indochine style, while offering guests sublime views of Lan Ha Bay and nearby Cat Ba National Park. Featuring an open-style layout that's modelled after traditional Vietnamese homes, each of 121 rooms at Hôtel Perle D'Orient has been designed to evoke Indochine's storied history. It is a history that comes alive in the well-appointed interior décor: high quality hardwood floors, old-style clawfoot bathtubs, rattan wicker chairs, traditional ceiling fans and intricate tiling patterns. All make use of classic material and furnishings to capture the spririt of heyday Indochine