Pastry Chef
- Đã tuyển xong
- Mức lương: 8 - 12 triệu
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
• Prepares and present baked pastries including the preparation of:
o Baked pastries
o Handling and storage of commodities
o Chou pastry dishes
o Gateau pithiviers
o Bake and fill a variety of sweet pate dishes
o Savoury products from chou short and puff
• Prepares and present yeast raised pastries including the preparation of:
o Croissants
o Brioche
o Kuchen
o Danish pastries
o Savarins and babas
• Prepare and present afternoon tea items including:
o Those suitable to be served for afternoon tea in a hotel
o Flans and pies
• Prepare and present desserts including:
o Frozen desserts
o Hot desserts
o Cold desserts
o Specialty desserts
• Prepare and present gateaux, tortes and cakes including:
o Traditional gateaux, torten and cakes
o Finish and decorate them
o Prepare for service and serve them to guests
o Design, prepare, cover and decorate cakes for festive occasions
o Prepare a range of cheesecakes
• Prepare marzipan work
o Prepare modeling marzipan
o Prepare a range of molded flowers and figures
o Manipulate marzipan to cover cakes
• Prepare Petits Fours
o Prepare a range of petits fours secs
o Prepare a range of petits fours glaces
• Maintain hygienic standards and practices
• Maintain a hygienic kitchen
• Clean the kitchen and equipment
• Maintain personal hygiene
• Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
• Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
Quyền lợi được hưởng
- Nghỉ 4 ngày/Tháng + Nghỉ phép
- Mức thu nhập và chế độ đãi ngộ hấp dẫn: 8-12 triệu
- Hỗ trợ ăn/ở tại khu KTX nhân viên đầy đủ tiện nghi (Với nhân sự ở xa)
- Chế độ ngày nghỉ; lễ Tết và bảo hiểm đầy đủ;
- Cơ hội làm việc và thăng tiến trong môi trường trẻ trung; năng động và phát triển.
Yêu cầu công việc
Qualifications:
• Diploma or Vocational Certificate in Pastry & Baking or Culinary Skills or related field.
Experience:
• 5 years experience as a chef including at least 2 years in supervisory capacity or an equivalent combination of education and culinary/kitchen operations experience with specialized training in pastry.
Required Skills:
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Yêu cầu hồ sơ
- Nộp CV online về email tuyển dụng: Tin đã hết hạn
- LIÊN HỆ: 034.293.1895

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô: 500 - 999
Vườn vua, xã Đồng Trung, huyện Thanh Thủy, Tỉnh Phú Thọ
-
http://vuonvua.vn/
Wyndham Vườn Vua Thanh Thuỷ Tập đoàn đầu tư Thăng Long (Thanglong Invest Group) là Công ty có quy mô lớn, kinh nghiệm nhiều năm hoạt động trong lĩnh vực Bất động sản, Thương mại và Đầu tư Tài chính, niêm yết trên sàn giao dịch chứng khoán. Công ty CP Đầu tư Thăng Long Phú Thọ (Thang Long Phu Tho Invest) thuộc Tập đoàn đầu tư Thăng Long (Thanglong Invest Group là Chủ đầu tư của Dự án Khu Du lịch – Biệt thự Sinh thái Nghỉ dưỡng Vườn Vua (Vuon Vua resort & villas) cách Hà Nội khoảng 60km, với quần thể du lịch nghỉ dưỡng, vui chơi giải trí được đầu tư bài bản, quy mô và đạt chuẩn 4- 5 sao. Khu du lịch, biệt thự sinh thái nghỉ dưỡng Vườn Vua - Vườn Vua Resort & Villas tọa lạc trên khu đất có tổng diện tích 100ha tại khu Vườn Vua, đầm sen Bạch Thuỷ, thuộc địa bàn xã Đồng Trung, huyện Thanh Thuỷ - Tỉnh Phú Thọ, nằm giáp ranh giữa tỉnh Phú Thọ.
Thông tin liên hệ
-
HR - Chuyên viên nhân sự
-