Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
29750 1

Head Savoury Chef

  • Hạn nộp: 30/08/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 3 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
10/08/2023 17:18

Mô tả công việc

Production

  • Manage daily and monthly kitchen operation and production. Monitor the production based on our demand and production target.
  • Make sure our food is consistent with a stable quality and respect of the recipes.
  • Oversee the supply stock levels and analyze monthly cost of good sold and wastage.
  • Maintain a sanitary, organized, and productive work environment with well maintained equipment and strict health and hygiene measures.

Leadership

  • Lead and manage the kitchen team to ensure consistency and efficiency.
  • Work closely with HR to identify recruitment needs.

Product development

  • Develop new products for our regular menu as well as our seasonal menus with a deep understanding of the brand and the market.

Company growth

  • Track monthly performance indicators with our Management and Accounting.
  • Control the food cost.

Quyền lợi được hưởng

  • Monthly salary.
  • Public social security benefits.
  • 13th month.
  • 12-day annual leave.

Yêu cầu công việc

  • Previous experience as a Chef with experience working in a kitchen.
  • Ability to manage a kitchen.
  • Good English communication skills.
  • Creative mindset.
  • Up to date with culinary trends and optimized kitchen processes.
  • Understanding of useful computer programs (Office, POS…)

Yêu cầu hồ sơ

Apply via email: Tin đã hết hạn

Or contact Zalo: 0909621700

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 2 Lê Ngô Cát, quận 3, HCM
  • The Lab Concepts is a hospitality company that creates, owns, and operates a collection of thoughtful food, beverage, and lifestyle brands. Each is inspired by a surprising idea and simple focus on genuine connections between staff, customers, and partners. We own Blank, a Lounge located in Ho Chi Minh City and Hanoi, and Bakes, a patisserie by the Turtle Lake.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu