Sous Chef - Bếp phó (Nikkei/Japanese Cuisine)
- Hạn nộp: 31/07/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
• Supervise and train kitchen staff, ensuring that they adhere to food safety and sanitation standards.
• Collaborate in menu planning and development, incorporating seasonal ingredients and culinary trends.
• Manage inventory, including ordering and receiving supplies, and maintaining stock levels.
• Create staff schedules to ensure efficient kitchen operations.
• Prepare reports on kitchen performance, food costs, and inventory usage.
• Ensure a positive and collaborative kitchen environment.
Quyền lợi được hưởng
- Base salary will be share during interview.
- Service Charge & Tip
- Staff meal and uniform are provided.
- Offer official contract after 1 - 2 months working
- 13th month salary
Yêu cầu công việc
• Minimum of 2 years of experience as a Sous Chef or in a similar role.
• Experience in Latin or Japanese cuisine, or in high-end dining restaurants.
• Proficiency in Microsoft Office (Word, Excel) for scheduling, inventory management, and reporting.
• Strong organizational skills and attention to detail.
• Knowledge of food safety standards and best practices.
• Excellent communication skills in English.
• Ability to manage and motivate a team of 20 staff members.
Yêu cầu hồ sơ

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô: 25 - 99
Lầu 01, 80 Đường Đồng Khởi, Bến Nghé, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
-
Nhà hàng Yunka là concept mới nằm tại vị trí Quận 1, TPHCM - một trong những nhà hàng thuộc hệ thống MomentumHospitality. Với hơn 3 năm trong lĩnh vực F&B, chúng tôi mong muốn ngày càng phát triển dựa trên cốt lõi hàng đầu là chất lượng dịch vụ về phục vụ cũng như ẩm thực.
Thông tin liên hệ
-
Nguyên - HR Officer
-