Chef De Partie (Main Kitchen Âu/Á)
- Hạn nộp: 30/10/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Làm theo ca
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Bếp
Trưởng ca/ Giám sát
16/10/2025 15:03
Mô tả công việc
Organize and operate the department during the shift
Tổ chức vận hành bộ phận trong ca trực
Assign, supervise and train staff
Phân công, giám sát, đào tạo nhân viên
Cook, manage food consumption and loss every day
Nấu ăn, quản lý lượng thực phẩm tiêu thụ và hao hụt mỗi ngày
Grasp event schedules or related requests to assign personnel
Nắm các lịch sự kiện hoặc yêu cầu liên quan để phân công nhân sự
Other tasks as requested by superiors
Các nhiệm vụ khác theo yêu cầu của cấp trên
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary (Attractive salary)
- Fully paid insurance regimes: social insurance, health insurance, unemployment insurance, health insurance
- Get job-related professional training, opportunities for advancement.
- Professional and classy working environment.
Yêu cầu công việc
Having experience with European/Asian dishes.
Có kinh nghiệm về món Âu/Á.
Have a certificate or diploma in cooking issued by a reputable training institute.
Có chứng nhận hoặc bằng cấp về nấu ăn do viện đào tạo có danh tiếng cấp.
5 to 7 years of experience working in the kitchen including at least 3 years as a kitchen assistant or 1 year as a chef shift with experience working at famous resorts/hotels/restaurants .
Có 4 đến 6 năm kinh nghiệm về làm việc ở bộ phận bếp bao gồm ít nhất 3 năm làm phụ bếp hoặc 1năm làm Ca phó bếp với kinh nghiệm làm việc ở các khu nghỉ mát/khách sạn/nhà hàng nổi tiếng.
Flexible, meticulous, high sense of responsibility, able to withstand work pressure
Linh hoạt, tỉ mỉ, tinh thần trách nhiệm cao, chịu được áp lực công việc
Minimum skills to understand recipes, measurements, and serving sizes.
Kỹ năng tối thiểu để hiểu được công thức, cách đo lường, khối lượng suất ăn.
Good skills in preparing Vietnamese dishes, controlling the quantity of meals and controlling food goods in the warehouse.
Kĩ năng tốt về chế biến món ăn Việt Nam kiểm soát khối tượng suất ăn và kiểm soát hàng hóa thực phẩm trong kho.
Have knowledge about hotels, hotel services and equipment
Có kiến thức về khách sạn, dịch vụ và trang thiết bị khách sạn
Yêu cầu hồ sơ
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô:
11 Công Trường Mê Linh, Bến Nghé, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
-
-
https://www.hiltonsaigon.com
Hilton is the leading global hospitality company, spanning the lodging sector from luxurious full-service hotels and resorts to extended-stay suites and mid-priced hotels. For nearly a century, Hilton has offered business and leisure travellers the finest in accommodations, service, amenities and value. Hilton is dedicated to continuing its tradition of providing exceptional guest experiences across its global brands. Our vision to fill the earth with the light and warmth of hospitality unites us as a team to create remarkable hospitality experiences around the world every day. And, our amazing Team Members are at the heart of it all!
Thông tin liên hệ
-
Hien Nguyen - Assistant HR Manager
-