Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
42403 1

Trưởng Bộ Phận Nhà Hàng/F&B Manager

  • Hạn nộp: 24/12/2025
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Mô tả công việc


  • Responsible for managing all operations of the Restaurant & Kitchen, Housekeeping, and Security departments on the cruise, ensuring premium food quality in a fine dining model.
  • Develop menus with creativity, visual appeal, and nutritional balance in line with brand standards and ensure timely service.
  • Manage, train, and develop the kitchen team to maintain consistent performance and food quality.
  • Control food costs, portioning, and ingredients to minimize waste and stay within budget.
  • Inspect food quality before service to customers.
  • Check incoming ingredients and end-of-shift stock inventory.
  • Oversee periodic stocktakes and provide explanations for discrepancies.
  • Supervise food preparation and presentation, ensuring food hygiene and safety according to HACCP standards.
  • Collaborate closely with the service team to ensure smooth coordination in food service and guest feedback handling.
  • Plan regular procurement of ingredients; manage inventory control.
  • Keep up with fine dining trends and propose new dishes suitable for both international and local guests.
  • Incorporate staff feedback to improve operations or address issues.
  • Prepare and submit reports to the CEO.

Quyền lợi được hưởng

  • Lương cạnh tranh theo năng lực. Cơ hội thăng tiến nhanh.
  • Tham gia BHXH đầy đủ.
  • Hỗ trợ phụ cấp: Cơm giữa ca, gửi xe,...
  • Thưởng Service charge theo tháng.
  • Thường Lễ, tết, tháng 13 hấp dẫn.

Yêu cầu công việc

  • Bachelor’s degree in Hospitality Management or other relevant fields
  • Minimum 7 years of experience in Food & Beverage Management, including at least 2 years in 4–5 star hotels or luxury cruises
  • Creative and innovative mindset
  • Strong leadership, personnel management, cost control, and kitchen operations skills
  • Aesthetic sense in food presentation and menu experience design
  • Ability to work under high pressure and in confined cruise environments
  • Fluent in English communication (additional foreign languages are a plus)
  • Willingness to work shifts, overtime, weekends, and holidays as required
  • Work in shifts, 6 days a week, with 1 day off scheduled by the department head.

Yêu cầu hồ sơ

  • CV Tiếng Anh/Tiếng Việt
Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 35 Bến Vân Đồn, phường 13, Quận 4, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Du thuyền REVER được khởi công xây dựng từ năm 2024, có sức chứa lên đến 2000 khách và 4 tầng chức năng cùng với những mô hình kinh doanh đa dạng với mục tiêu trở thành biểu tượng đẳng cấp và tinh tế trên dòng sông. Mỗi tầng của du thuyền mang một concept văn hóa độc đáo cùng đội ngũ chuyên nghiệp hứa hẹn mang đến cho khách những trải nghiệm đáng nhớ mà còn đọng lại những cảm xúc khó quên.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo