Sous Chef (Bếp Phó)
- Hạn nộp: 30/01/2026
- Mức lương: 12 - 20 triệu
Thông tin cơ bản
2
Làm theo ca
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Quản lý, điều hành
Trưởng ca/ Giám sát
25/12/2025 16:36
Mô tả công việc
- Monitor food costs, inventory, and kitchen performance.
- Create work schedules, assign tasks, and manage daily kitchen activities.
- Train and guide staff to maintain high work efficiency.
- Coordinate with other departments such as Food & Beverage, Stewarding, and Purchasing.
- Lead by example in conduct, hygiene, and team spirit.
- Contribute to menu proposals, creativity, and development.
- Manage staff, promote teamwork, and supervise discipline and behavior.
Quyền lợi được hưởng
- Meal allowance.
- Full participation in Social Insurance and Health Insurance
- 12 Annual Leave days/ year
- Opportunity to work with a Head Chef experienced in Michelin-starred restaurants worldwide.
Yêu cầu công việc
- Experience in Fine Dining; experience in Japanese cuisine/Omakase is preferred.
- Able to speak in Japanese or English.
Yêu cầu hồ sơ
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Đường Trần Ngọc Diện, Thảo Điền, Thủ Đức, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
-
Nhà hàng theo concept French Omakase Địa điểm: Trần Ngọc Diện, Thảo Điền, quận 2
Thông tin liên hệ
-
Jason Ngo
-


Zalo