- Oversees the preparation of kitchen equipment for use
- Manage the receiving and storage of kitchen goods
- Oversees the cleaning and storage of kitchen equipment
- Oversee the cleaning of the premises
- Oversee the removal of waste
- Oversee the handling of kitchen linen
- Maintains a hygienic kitchen
- Controls and analyzes, on an on-going basis, the level of the following:
+ Costs
+ Breakage
+ Quality of support provided to other sections
+ Condition and cleanliness of facilities and equipment
+ Guest satisfaction
- Establishes and maintains effective employee and inter-departmental working relationships
- Assists the Director of Food and Beverage and the Executive Chef in developing training plans, develops training material in accordance with ICHG guidelines and implements training plans for the Stewarding employees and other Food and Beverage employees.
- Conducts daily briefings and other meetings as needed to obtain optimal results
- Handles administrative works and keeps up-dated files on the following Stewarding matters:
+ Finance
+ Standards
+ Training
+ Outlets
+ Meetings
+ Miscellaneous
- Assists the Director of Food and Beverage and the Executive Chef in settings Stewarding goals and developing strategies, procedures and policies
Quyền lợi được hưởng
- 13th salary
- Health insurance for family
- Free transportation
Yêu cầu công việc
Kinh nghiệm/Kỹ năng chi tiết: * Required Skills:
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
* Qualifications:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
* Experience:
- 2 years related experience including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience
Vui lòng làm theo các chính sách này khi đánh giá một nhà tuyển dụng:
Không đăng các đánh giá không thật với mục đích làm tăng
hoặc giảm xếp hạng
Không đăng nội dung lạm dụng, thù hận, đe dọa hoặc quấy rối
người khác.
Không đăng nội dung chứa lời tục tĩu hoặc công kích
Đừng mạo danh bất kỳ người nào, không xuyên tạc mối liên kết
của bạn với một người hoặc tổ chức.
Không đăng thông tin riêng tư bí mật của bạn và người khác,
như địa chỉ thực, số bằng lái xe, CMND hoặc bất kỳ thông tin nào khác thuộc về quyền sở hữu cá nhân
Nội dung đăng nên dễ đọc, đúng chính tả, không sử dụng viết
hoa và chấm câu quá nhiều.
Đăng thông tin rõ ràng, có giá trị và trung thực.
Cố gắng đăng nội dung bao gồm cả ưu điểm và nhược điểm.
Sử dụng đúng ngữ pháp và kiểm tra chính tả của bạn.
Hãy tử tế với người khác, không công kích hoặc đăng đánh giá
với mục đích triệt hạ một cá nhân hay doanh nghiệp nào đó. Cùng nhau xây dựng một môi trường văn
minh và lịch sự.
InterContinental Danang Sun Peninsula Resort is re-defining the luxury resort experience. Embedded in the hills of the famous Son Tra Peninsula, the resort features beachfront villas with private pools and a range of more than 20 suites. The resort will have a wide selection that offers both local and international delights. From the spectacular views at Citron, to unforgettable world-class dining at La Maison 1888, to a dining in the sands experience at the Barefoot Cafe; there is abundant variety and excitement to cater for all. Golfers will want to play a round at the world-acclaimed Montgomerie links golf club or the challenging links style Danang Golf club.
The resort is only 20 minutes away from Danang Airport/City and is located just a few kilometers from the famous UNESCO World Heritage Sites of The Imperial City of Huế, The Old Town of Hội An and the Mỹ Sơn ruins.