Pastry Chef

Hotel Des Arts Sai Gon

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

-   Oversees daily operation in Pastry Kitchen

- Supervises, directs and trains the team.

- Cooperates, coordinates and communicates with Food and Beverage, Purchasing, Engineering and other departments as required.

- Maintain food costs at budgeted levels by careful preparation service and storage of food product.

-  Coordinate daily food requirements with purchasing with consideration for delivery times, shelf life and storage capabilities.

- Be pro-active in controlling costs being fully aware of forecasted business and targeted profitability whilst maintaining standards.

Quyền lợi được hưởng

- Attractive salary and benefits offered 
- Opportunities for learning and development 

Yêu cầu công việc

- At least 2 years experience  at the same position

- Ability to communicate in English



Yêu cầu hồ sơ

Please submit your resume to Email:  Gửi email

Pastry Chef

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Kitchen Manager 28/02/2021 Thỏa thuận
Bếp trưởng BẾP HÀN BBQ 25/01/2021 12 - 20 triệu
Executive Chef - Bếp Trưởng Điều Hành 30/03/2021 Thỏa thuận
Bếp Trưởng 31/01/2021 Thỏa thuận
Bếp Chính [Nhà Hàng EM Eatery & More Quận 2] 31/01/2021 Thỏa thuận
Chief Steward / Quản lý tạp vụ bếp 15/03/2021 Thỏa thuận
Sous Chef - Quận 1, Quận 3, Quận Phú Nhuận Lương cạnh tranh 21/02/2021 12 - 20 triệu
Bếp Trưởng Hệ Thống - Nhà Hàng Thái 13/01/2021 Thỏa thuận
Bếp Trưởng Khách Sạn 5 Sao - Executive Chef 31/01/2021 12 - 20 triệu
EXECUTIVE SOUS CHEF - Bếp phó điều hành 30/03/2021 Thỏa thuận
Chef De Partie 31/01/2021 8 - 12 triệu

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá