Pastry Chef

Hotel Des Arts Sai Gon

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

-   Supervises and directs kitchen personnel of a lower grade where required.

-   Interacts and develops relationships with kitchen staff.

-   Cooperates, coordinates and communicates with all Food and Beverage staff, Purchasing, Engineering and other departments as required.

- Maintain food costs at budgeted levels by careful preparation service and storage of food product.

-  Coordinate daily food requirements with purchasing with consideration for delivery times, shelf life and storage capabilities.

- Be pro-active in controlling costs being fully aware of forecasted business and targeted profitability whilst maintaining standards.

Quyền lợi được hưởng

-   Attractive salary
-   100% Service charge
-   Outing trip, training programs
-   13th month salary
-   Bonus in Public Holiday
-   Uniform, duty meal and parking lot will be provided by Hotel

Yêu cầu công việc

-   At least 2 years at the same position

-   Can speak English

Yêu cầu hồ sơ

Contact the hotel 

Tel: (+84)8/39898888 
Fax: (+84)8/39859999 
Email:  Gửi email

Pastry Chef

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Kỹ thuật viên Điện Lạnh 15/06/2020 Thỏa thuận
Purchasing Officer 15/06/2020 Thỏa thuận
HR Executive 14/06/2020 Thỏa thuận
Corporate Sales Manager 15/06/2020 Thỏa thuận
MICE/ Event Sales Manager 15/06/2020 Thỏa thuận
Chef de Cuisine (Western) 05/06/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá