Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Tổng giám đốc/ Giám đốc
40 - 50 triệu
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Quản lý, điều hành
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Đại học Huế / Viện đại học mở Hà Nội
Quản Trị khách sạn / Quản Trị kinh doanh - Đại học
2000 → 2004
Loại khá
Kĩ năng
Làm bếp / quản trị tài chính, dạy học , thiết kế , decor trang trí , setup khách sạn , điều hành . |
Kinh nghiệm làm việc
General Manager tại Dai Viet Trading Production and Investment Joint Stock Company
2/2018 → 1/2019 (11 tháng)
Thanh Hóa
▪ Consult, setup hotel and training staff ▪ Purchasing plan of amenities and facilities for hotel outlets ▪ HR budget ▪ Build hotel’s SoP and regulations ▪ Create job description for every department ▪ Build the sales strategy ▪ Manage hotel operation and develop the business. Create financial budget for whole year/ sales plan for whole year (submit to the investor to get improvement) ▪ always be updated to news of national and international hospitality industry and exploit the market in Vietnam and abroad. ▪ Supervise and take action to maximize hotel’s revenue, hotel occupancy. Always forecast the changes in market for different customer category and make a proper plan, develop other services to maximize revenue ▪ Boost the F&B profits by optimizing the restaurant space/ballroom and manage effectively the cost of food and beverage. ▪ Supervise the staff service to customers, clarify the best suitable solution to the guests complaints to ensure the 100% satisfaction
General Manager tại Dai Long Joint Stock Company
2/2019 → 10/2020 (1 năm 7 tháng)
Thanh Hoá, Việt Nam
▪ Consult, setup hotel and training staff ▪ Purchasing plan of amenities and facilities for hotel outlets ▪ HR budget ▪ Build hotel’s SoP and regulations ▪ Create job description for every department ▪ Build the sales strategy ▪ Manage hotel operation and develop the business. Create financial budget for whole year/ sales plan for whole year (submit to the investor to get improvement) ▪ always be updated to news of national and international hospitality industry and exploit the market in Vietnam and abroad. ▪ Supervise and take action to maximize hotel’s revenue, hotel occupancy. Always forecast the changes in market for different customer category and make a proper plan, develop other services to maximize revenue ▪ Boost the F&B profits by optimizing the restaurant space/ballroom and manage effectively the cost of food and beverage. ▪ Supervise the staff service to customers, clarify the best suitable solution to the guests complaints to ensure the 100% satisfaction