Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1056362-abbas-maatouk 1056362-abbas-maatouk.pdf
Abbas Maatouk

Abbas Maatouk

746 Lượt xem hồ sơ

Nam, 04/08/1978, 47 tuổi

Beirut, Lebanon

Cập nhật: 17/04/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Vị trí
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Pháp (Giỏi), Khác (nêu rõ tại giới thiệu bản thân) (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

I am a driven leader with extensive expertise in leading food and beverage Division for luxurious international five-star hospitality properties with more than 20 years of experience. Strong communication skills with demonstrated ability to work effectively with all members of an organization and serve customers with focused attention and professionalism. Demonstrated ability to create innovative service offerings, menu's, and seasonal events to create the memorable experience to our Guests and team. Talent for identifying inefficient processes and implementing measures that streamline operations.

Trình độ học vấn chuyên môn

Institute of Hotel Management, Beirut, Lebanon

Professional Service Arts - Cao đẳng

1993 → 1996

Diploma in Professional Service Arts – Restaurant, Culinary, and Catering Management

Concordia University, Montreal, Canada

Hospitality Management - Đại học

2007 → 2017

Marketing, Accounting, and Leadership Courses

Kĩ năng

Kinh nghiệm làm việc

Director of Food and Beverage tại INTERCONTINENTAL DANANG SUN PENINSULA

1/2017 → 2/2018 (1 năm 1 tháng)

Da Nang, Vietnam

Manage all aspects of food and beverage operations including budget setting, cost reductions, and establishing annual revenue targets. Collaborate with cross-functional teams to develop robust marketing and promotional strategies. Provide superior customer service and trained 120 staff members to exceed guest’s expectations. Monitor regulatory changes and ensure all health and safety requirements are met.  Streamlined operations and cut wasteful expenditures; measures resulted in 17% cost reduction in Q1, 2017.  Implemented events to engage visitors and create opportunities for upselling; events increased revenue by 23%.  Organize, plan & conduct APEC 2017, Danang City, Vietnam.

Director of Food and Beverage (pre-opening) tại INTERCONTINENTAL DHAKA

1/2018 → 12/2019 (1 năm 10 tháng)

Dhaka, Bangladesh

Responsible and handling all planning, setup, organizing and preparation works for a successful launch of the property, including outlets concepting, layout, SOP, FF&E, selecting team members, etc… Manage all aspects including budget setting, cost reductions, and establishing annual revenue targets. Collaborate with cross-functional teams to develop robust marketing and promotional strategies. Provide superior customer service and trained 110 team members to exceed guest’s expectations. Monitor regulatory changes and ensure all health and safety requirements are met.  Accomplish a successful Opening.  Streamlined operations and control expenditures; measures resulted in 38% Division profit in Q1, 2019.  Created & Implemented strategic promotions to engage guests and create a memorable experience; measures resulted in 42% above BGT in Q1, 2019.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo