Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Pierre Blanes

Pierre Blanes

Hồ sơ 5 sao 250 Lượt xem hồ sơ

Nam, 10/12/1993, 31 tuổi

Phu My Hung, District 7, TPHCM

Cập nhật: 15/03/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
N/A
Vị trí
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Pháp (Giỏi), Tiếng Anh (Giỏi), Khác (nêu rõ tại giới thiệu bản thân) (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
100 - 499

Giới thiệu bản thân

Dear Recruiters, I had been working in winter in Switzerland, Crans Montana, in a 5 stars hotel, 1 Michelin stars restaurant and in France, Saint Tropez, in fork michelin Restaurant " La Verdoyante " but i was missing Vietnam too much that's why i come back and work as Restaurant Manager first and after grow to Area Manager in L'Usine café and restaurant. After this amazing experience, i decided to move to Aden group, where i will work on site at the FV Hospital as Guest Experience Manager follow by F&B Manager. I speak French, English and good Vietnamese I am actively looking for a job as as Food and Beverage Manager, Area Manager, Store Manager, Coffee or Restaurant Manager and Customer Service Manager. Do not hesitate to look at my CV and if you feel interested, please, do not hesitate to contact me in case of interest. Thank you for taking the time for look at my resume and looking forward to meeting you soon,​ Best regards Pierre Blanes

Trình độ học vấn chuyên môn

Chateau des Creissauds

Hospitality Management - Đại học

2009 → 2011

Kĩ năng

Training and Development
Management
Customer service

Kinh nghiệm làm việc

Food and Beverage Manager tại FV Hospital

12/2020 → 12/2022 (2 năm )

Ho Chi Minh City

- To Increase standards of customer service concerning F&B. - Handle complaint from patient at FV Hospital. - Work with kitchen and FVH Nutrion department for create new menu and upgrade food standard. - Communicate with patient on a regular basis. - Recruit, mentor and develop customer service staff and nurture an environment where they can excel through encouragement. - Make daily and weekly report concerning F&B. - Maintaining contact with clients to ensure that they are satisfied with the services being provided to them. - Ensure the quality of products for match with FV Hospital standard. - Supervised catering staff for superior service and presentation for all corporate. - Implemented creative concept in concert with executive chef and partners. - Coordinate with FVH Hospitality Manager for upgrade F&B quality and service.

Area Manager tại L'Usine Cafe and Restaurant

2/2019 → 11/2020 (1 năm 9 tháng)

Ho Chi Minh City, Vietnam

- Manage 2 restaurants / coffees shop for a good progress, with a team of 45 peoples and 400 customers per day and per store - Create and make new drinks menu and new drinks - Training staff for welcome, serve customers and for up sale - Make daily report to the Operation Manager - Create event for the company and plan event for customers

Supervisor tại Le Mont Blanc 2 stars Michelin in 5 stars LeCrans Hotel and Spa

12/2017 → 12/2018 (1 năm )

Crans-Montana, Switzerland

- Replace Assistant Manager if needed - Follow the progress of the restaurant and solve problem with Assistant Manager - Welcome customers and take there orders - Up sale

Supervisor tại LA Verdoyante Restaurant, 2 Forks Michelin

5/2017 → 11/2017 (6 tháng)

Gassin, France

- Prepare the restaurant and make meeting with team - Welcome customers and take there orders - Manage my staff for a good progress - Follow through customers and fix problem if needed

Assistant Manager tại La Closerie D'Elisa

1/2015 → 3/2017 (2 năm 1 tháng)

Ho Chi Minh City, Vietnam

- Manage the restaurant - Recruit staff - Training staff about standing of the company and upsale - Make and plan event - Welcome customers and take there orders - Manage stock

Assistant Manager tại Boat house restaurant

5/2013 → 12/2014 (1 năm 7 tháng)

Ho Chi Minh City, Vietnam

- Train staff - Make working sheet - Manage stock - Welcome customers and take there orders

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo