Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
N/A
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Thỏa thuận
HCMC
Tiếng Pháp (Giỏi), Tiếng Anh (Giỏi), Khác (nêu rõ tại giới thiệu bản thân) (Khá)
100 - 499
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Chateau des Creissauds
Hospitality Management - Đại học
2009 → 2011
Kĩ năng
Training and Development | |
Management | |
Customer service |
Kinh nghiệm làm việc
Food and Beverage Manager tại FV Hospital
12/2020 → 12/2022 (2 năm )
Ho Chi Minh City
- To Increase standards of customer service concerning F&B. - Handle complaint from patient at FV Hospital. - Work with kitchen and FVH Nutrion department for create new menu and upgrade food standard. - Communicate with patient on a regular basis. - Recruit, mentor and develop customer service staff and nurture an environment where they can excel through encouragement. - Make daily and weekly report concerning F&B. - Maintaining contact with clients to ensure that they are satisfied with the services being provided to them. - Ensure the quality of products for match with FV Hospital standard. - Supervised catering staff for superior service and presentation for all corporate. - Implemented creative concept in concert with executive chef and partners. - Coordinate with FVH Hospitality Manager for upgrade F&B quality and service.
Area Manager tại L'Usine Cafe and Restaurant
2/2019 → 11/2020 (1 năm 9 tháng)
Ho Chi Minh City, Vietnam
- Manage 2 restaurants / coffees shop for a good progress, with a team of 45 peoples and 400 customers per day and per store - Create and make new drinks menu and new drinks - Training staff for welcome, serve customers and for up sale - Make daily report to the Operation Manager - Create event for the company and plan event for customers
Supervisor tại Le Mont Blanc 2 stars Michelin in 5 stars LeCrans Hotel and Spa
12/2017 → 12/2018 (1 năm )
Crans-Montana, Switzerland
- Replace Assistant Manager if needed - Follow the progress of the restaurant and solve problem with Assistant Manager - Welcome customers and take there orders - Up sale
Supervisor tại LA Verdoyante Restaurant, 2 Forks Michelin
5/2017 → 11/2017 (6 tháng)
Gassin, France
- Prepare the restaurant and make meeting with team - Welcome customers and take there orders - Manage my staff for a good progress - Follow through customers and fix problem if needed
Assistant Manager tại La Closerie D'Elisa
1/2015 → 3/2017 (2 năm 1 tháng)
Ho Chi Minh City, Vietnam
- Manage the restaurant - Recruit staff - Training staff about standing of the company and upsale - Make and plan event - Welcome customers and take there orders - Manage stock
Assistant Manager tại Boat house restaurant
5/2013 → 12/2014 (1 năm 7 tháng)
Ho Chi Minh City, Vietnam
- Train staff - Make working sheet - Manage stock - Welcome customers and take there orders