Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1189914-ba-loc-dang 1189914-ba-loc-dang.pdf
Bá Lộc Đặng

Bá Lộc Đặng

Hồ sơ 5 sao 83 Lượt xem hồ sơ

Nam, 25/11/1991, 33 tuổi

ấp Trung Xuân, Xã Nhuận Phú Tân, Mỏ Cày Bắc, Bến Tre

Cập nhật: 19/02/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc, HCMC, Nước ngoài
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

RESTAURANT AND BAR MANAGER Creative, curious, and driven Food & Beverage professional with expertise in international hotels and luxury boutique resorts. Resilient manager skilled at ‘hands-on’ team leadership and development, cost management, and supplier engagement. Recognized for collaboration with departments and stakeholders for achieving business and financial objectives. Progressive, financially astute, and strategic operator, instrumental in streamlining, improving, and implementing standards and compliance processes. ▪ Human Resources ▪ Occupational Health & Safety/ Sustainability ▪ Food & Beverage operations ▪ Marketing and Brand Awareness ▪ Menu development & Engineering

Trình độ học vấn chuyên môn

Hutech university

Ngôn Ngữ Anh - Đại học

2013 → 2015

Hutech University

Bachelor’s Degree in Electronic Engineering - Cao đẳng

2009 → 2012

Kĩ năng

Kinh nghiệm làm việc

Outlets Manager tại InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort

8/2020 → 12/2021 (1 năm 3 tháng)

Kiên Giang

 Manage 03 outlets: Ombra Pool Bar of 50 seats in house as long as sunbed area around 03 pools and beach side, Sea Shack beach restaurant of 175 seats and Sora & Umi all day dinning restaurant of 350 seats  Control food and beverage cost along with manning roster to maximize profitability ratio during Covid-19 period  Forecast demand and appropriately schedule employees and order inventory for festive season 2020  Create theme, select decoration and entertainment including Filipino band for festive season 2020  Improve performance of 15 full time employees and 05 trainees through problem solving, hygiene, service deficiency improvement … trainings  Redesign and set up Welcome On-board kit system for F&B Department

Outlet Supervisor tại JW MARRIOTT PHU QUOC Emerald Bay, Phu Quoc, Vietnam

3/2017 → 4/2019 (2 năm 1 tháng)

Phú Quốc, tỉnh Kiên Giang, Việt Nam

▪ Managing an award-winning bar - Department of Chemistry. ▪ Work in coordination with other outlets to support operational needs. ▪ Handling Marriott’s guestVoice and customer engagement to maintain the best customer relationship and increase the restaurant’s market occupancy. ▪ Responsible Profit & Loss, Budget, and Forecast. ▪ Implement new menus, seasonal promotions, and weekly specials. ▪ Monitor and develop staff performance, provide daily coaching and training. ▪ Responsible for overall procurement of the outlet ▪ Managed the outlet successfully for 1 year in the absence of Outlet Manager.

FB Outlet Manager tại NAM NGHI PHU QUOC, part of the Unbound Collection by Hyatt

5/2019 → 5/2020 (1 năm )

Phú Quốc, tỉnh Kiên Giang, Việt Nam

▪ Launched new dining concepts for all venues post rebranding under Unbound Collection. ▪ Successful transition into Hyatt’s brand standard for overall food and beverage operation. ▪ Recruit, interview, hire and train bar staffs ▪ Interact with customers to develop loyalty and handle customer feedbacks ▪ Ensure all licenses are current including health, safety, and liquor ▪ Organize & execute hands-on training program for the department ▪ Ensure bars are profitable by analyzing liquor costs versus sales and new promotions ▪ Work with liquor vendors to develop new productions or promotions for the bar ▪ Set and maintain standards for safe food handling, cleanliness, and safety ▪ In charge of ordering stock, deal with procurement regarding stock ordering ▪ Manage bar daily operations, communicate and corporate with BOH and others operating departments.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo