Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Quản lý | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Quản lí thời gian | |
Training and Development | |
Tổ chức công việc |
Kinh nghiệm làm việc
F&B Manager tại Ocean Vista Apartment, Sea Links
11/2020 → 2/2022 (1 năm 3 tháng)
Phan Thiet City
+ Set expectations and regulations for food safety and hygiene standard. Trains and guides F&B leadership in Parks implement food safety and hygiene pratices + Setting group standards, developing SOPs, carry out training and coaching of Employees + Reviews finacial reports and statements to determine how Food and Beverage is perfoming against budget and KPIs in each Park + Overseeing F&B auditing and reporting processes + Establishes challenging, realistic and obtanable goals to guide operation and perfoment + Make recommendations for CAPEX funding of food and beverage equipment and revonations in accordance with brand business strategy + Strives to improve service performance, presention and customer satisfaction in all Parks + Utilizers interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others, adcocates sound finacial/business decision making, demontrates honesty/integrity; lead by example + Develops a food and beverage operating stratery that is aligned with the brand’s business strategy and lead its execution + Stay aware of market trends and introduces new food and beverage products to meet or exceed customer expectations, generate increaed revenue and ensure a competive position in the market + Provide guidance and direction to subordinates, including setting perfomance standards and monitoring perfomance. + Coaches and supports food and beverage leadership team to effective manage wages, food & beverage cost and controllable expenses (e.g., restaurant supplies, uniforms. Etc.).