Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
FTMS College Kuala Lumpur
Hotel Management - Cao đẳng
2011 → 2013
Kĩ năng
Quản lý | |
Pha chế | |
Quản lí thời gian | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Training and Development | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Tổ chức công việc |
Kinh nghiệm làm việc
Restaurant Manager tại Moo BeefSteak Restaurant
12/2019 → 6/2020 (6 tháng)
HCMC
o Managing restaurant staff's work schedules. o Ensuring guest satisfaction o Conducting regular inspections of the restaurant kitchen to determine whether proper standards of hygiene and sanitation are maintained. o Overseeing food preparation, presentation, and storage to ensure compliance with food health and safety regulations. o Checking in on dining customers to enquire about food quality and service. o Monitoring inventory and ensuring that all food supplies and other restaurant essentials are adequately stocked. o Monitoring the restaurant’s cash flow and settling outstanding bills. o Reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer service. o Resolving customer complaints in a professional manner.