Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1636391-michalis-fragkakis 1636391-michalis-fragkakis.pdf
Michalis Fragkakis

Michalis Fragkakis

Hồ sơ 5 sao 179 Lượt xem hồ sơ

Nam, 14/02/1995, 30 tuổi

Bucharest

Cập nhật: 26/05/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Khác, Nước ngoài
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực, Khác

Giới thiệu bản thân

High-end luxury multi-property hotel operations specialist with proven Michelin-Star leadership expertise in overseeing all aspects of the hotel, including pre-opening, food & beverage, human resources, financial performance, sales and revenue generation, and focusing on maintaining higher-margin revenue without compromising guest or employee satisfaction. Identifies opportunities for business improvement, encourages innovation, develops and implements change initiatives, to increase bottom-line profits and create value. Executive with an entrepreneurial spirit who leads hotels to growth and market expansion with a record of generating new business opportunities and developing lucrative partnerships. Utilizes interpersonal and communication skills to lead, empower, and develop teams; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.

Trình độ học vấn chuyên môn

New York College

Hotel Management - Khác

2016 → 2018

College Ambassador

Kĩ năng

Hotel Management
Food & Beverage
Hospitality
Menu engineering
Staff training
Pre-opening
Resort management
Banquets
Events
Operations
SOPs
Employee handbooks

Kinh nghiệm làm việc

Cluster Director of Food & Beverage tại AccorHotels

6/2021 → 4/2022 (10 tháng)

Galati

Managing all the operations of 14 outlets including 3 restaurants/ bars, 7 meeting rooms, 3 event/ ballrooms, 2 IRD & Executive Lounges, along with Dunarea Catering. • Full accountability of all pre-opening, organizing, planning, staffing, structuring, marketing, executing, logistics & profitability of the largest F&B project in the area. • Directing and controlling the activities of the various departments of the F&B Department to ensure the application of the hotel’s quality standards, policies and procedures. • Ensure that Standard Operating Procedures and On Job Training Programs are in place and delivered across the operations to build capability and meet brand and service standards.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo