Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Lê Phương

Lê Phương

Hồ sơ 5 sao 1179 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/01/1982, 42 tuổi

Hồ Chí Minh

Cập nhật: 21/02/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

Có 17 năm kinh nghiệm làm việc tại khách sạn hàng đầu Việt Nam, hiểu rõ nhu cầu khách hàng trong ngành ẩm thực và mang đến chất lượng dịch vụ mà khách hàng mong muốn

Trình độ học vấn chuyên môn

Cao Đẳng nghề

Bếp chuyên nghiệp - Cao đẳng

2010 → 2012

Kĩ năng

Kinh nghiệm làm việc

Executive Sous Chef tại Khách sạn JW Marriott Phú Quốc Emerald Bay

8/2022 → Hiện tại

Phú Quốc

in charge Culinary operation

Bếp trưởng- Bếp sự kiện tại Park Hyatt Saigon

8/2017 → 3/2022 (4 năm 6 tháng)

Hồ Chí Minh

• In charge Event Operation running different types of event in a day and Outlets: Room Service, Pool, Bar, Lounge, Offsite Catering • Create Menus: - Event Menus (Wine Dinner, Wedding, Group Meeting, Buffet, Breakfast, Canape, Cocktail, BBQ, Special Request of Theme, Offsite Catering, Take Away) - Outlets Menu (Pool, Bar, Room Service, High Tea, Healthy and Vegan) • Ensure high quality of food, presentation and safety from receiving to serving in compliance with ISO 22000 and HACCP Standard. • Customize menu upon Clients’ request by integrating with Clients, food tasting, adjusting and finalizing menu, ensuring consistency of food quality on the event day. • P&L and Food Cost Control - Stock/Wastage Daily Report - Brainstorming in how to increase the revenue by providing new menu in line with market trend - Event Strategy by monthly, quarterly and yearly - Work with Purchasing Team to source the best ingredients with suitable price for special menu request including organic and sustainable products. - Manage and train the team to maintain equipment, kitchen wares, working space - Breakage and chemical control. • Build and train the team: Right Orientation, Development Plan, People Care to help them best • Coordinate with Outlets: Purchasing, Engineering, Service, Sales to run the events smoothly • Conduct the Site check (outdoor event space) then provide Offsite Catering Menu Proposal suitable with working condition and run it on the day • Ensure standard ISO 22000 and HACCP are maintained at all the times and any issues are reported, investigated and followed up immediately. ✓ Aug 2013- Aug 2017: Sous Chef- Western and Vietnamese Fine Dining Restaurant ✓ Oct 2009- Aug 2013: Sous Chef- Italian Restaurant (in charge restaurant in one year without Chef de Cuisine) ✓ Sept 2008- Oct 2009: Chef de Partie- Italian Restaurant- Park Hyatt Saigon ✓ Oct 2007- Sept 2008: Demi Chef de Partie- Italian Restaurant – Park Hyatt Saigon ✓ Aug 2005- Oct 2007: Commis Chef- Italian Resta

Mong muốn về công việc

Mong muốn tìm công việc phù hợp với chuyên môn, phấn đầu trở thành tổng quản lý bếp trong tương lai

Giải thưởng

ISO22000 & HACCP

12/2013

Được cấp chứng chỉ bởi Intertek Thái Lan

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile