Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Thỏa thuận
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Cao Đẳng nghề
Bếp chuyên nghiệp - Cao đẳng
2010 → 2012
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
Executive Sous Chef tại Khách sạn JW Marriott Phú Quốc Emerald Bay
8/2022 → Hiện tại
Phú Quốc
in charge Culinary operation
Bếp trưởng- Bếp sự kiện tại Park Hyatt Saigon
8/2017 → 3/2022 (4 năm 6 tháng)
Hồ Chí Minh
• In charge Event Operation running different types of event in a day and Outlets: Room Service, Pool, Bar, Lounge, Offsite Catering • Create Menus: - Event Menus (Wine Dinner, Wedding, Group Meeting, Buffet, Breakfast, Canape, Cocktail, BBQ, Special Request of Theme, Offsite Catering, Take Away) - Outlets Menu (Pool, Bar, Room Service, High Tea, Healthy and Vegan) • Ensure high quality of food, presentation and safety from receiving to serving in compliance with ISO 22000 and HACCP Standard. • Customize menu upon Clients’ request by integrating with Clients, food tasting, adjusting and finalizing menu, ensuring consistency of food quality on the event day. • P&L and Food Cost Control - Stock/Wastage Daily Report - Brainstorming in how to increase the revenue by providing new menu in line with market trend - Event Strategy by monthly, quarterly and yearly - Work with Purchasing Team to source the best ingredients with suitable price for special menu request including organic and sustainable products. - Manage and train the team to maintain equipment, kitchen wares, working space - Breakage and chemical control. • Build and train the team: Right Orientation, Development Plan, People Care to help them best • Coordinate with Outlets: Purchasing, Engineering, Service, Sales to run the events smoothly • Conduct the Site check (outdoor event space) then provide Offsite Catering Menu Proposal suitable with working condition and run it on the day • Ensure standard ISO 22000 and HACCP are maintained at all the times and any issues are reported, investigated and followed up immediately. ✓ Aug 2013- Aug 2017: Sous Chef- Western and Vietnamese Fine Dining Restaurant ✓ Oct 2009- Aug 2013: Sous Chef- Italian Restaurant (in charge restaurant in one year without Chef de Cuisine) ✓ Sept 2008- Oct 2009: Chef de Partie- Italian Restaurant- Park Hyatt Saigon ✓ Oct 2007- Sept 2008: Demi Chef de Partie- Italian Restaurant – Park Hyatt Saigon ✓ Aug 2005- Oct 2007: Commis Chef- Italian Resta
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
ISO22000 & HACCP
12/2013
Được cấp chứng chỉ bởi Intertek Thái Lan