Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Thỏa thuận
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
N/A
N/A
Công việc mong muốn
Bếp
Bếp
Giới thiệu bản thân
I am a singaporean chef with experience working between Singapore and Vietnam,
I specialise in European-centric cooking with Asian flavours. I have experience in both Asian ( South east asia & Sichuan ) & western cuisine.
My culinary philosophy revolves around sourcing local ingredients and development of the menu to synergies the concept.
As a chef, I love innovation and believe it's important to create a sensational experience with innovative flavours and impart creatives offerings frequently to keep the dining experience fresh for high customers repeat rate.I have experience in management duties which includes menu engineering, menu data analysis, cost, inventory & stock management, the development of the business plan, budgeting for outlets & leading team members with diverse cultures/ nationalities.
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
CONSULTANT CHEF tại LILYS
10/2020 → 12/2021 (1 năm 2 tháng)
KING ALBERT PARK, SINGAPORE
CHEF DE CUISINE tại VAGABOND CLUB MARRIOT TRIBUTE PORTFOLIO ( LUXURY BOUTIQUE HOTEL )
1/2022 → Hiện tại
Vietnam