Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Nhân viên
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
500 - 999
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Niagara College
Culinary Management (Co-op) - Cao đẳng
2018 → 2020
Graduated with Niagara College Scholars, GPA: 83% Courses: Culinary Principles, Nutrition, Hot/Cold Lab, Baking, International Cuisine, Cost Control and Kitchen Operations, Marketing, Supervision.
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
Profiency in MS offices | |
Quản lí thời gian | |
Cán bột | |
Training and Development | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Quản lý | |
Tổ chức công việc |
Kinh nghiệm làm việc
Cook 3 tại Scotiabank Convention Centre
2/2019 → 3/2019 ()
Niagara Falls, Canada
Prep and serve food for catering, buffet, banquet, events. Follow Chef's direction on set menu for hundreds of people.
Line Cook tại Cat's Kitchen and Bar
8/2020 → 10/2020 (1 tháng)
Niagara Falls, Vietnam
Pizza and pantry cook, also work with pasta, fresh pizza dough and tomato sauce made in house. Open and close properly. Back kitchen prep.
Line Cook tại Turtle Jack's Muskoka Grill
6/2021 → 7/2021 ()
Niagara Falls, Canada
Mainly cook on saute station: pasta, fajita, Mexcican food. Prep for stuff on the line. Open and close properly.
Line Cook tại Revalee Brunch Cafe
3/2023 → 4/2023 (1 tháng)
Vineland, Canada
Breakfast cook, plus cooking lunch items like sandwiches. Back kitchen prep, fresh everyday and from scratch, following Chef's recipe. Open and close properly.
Line Cook (Chef de Partie in training) tại The Famous Coffeeshop / Lucky's Restaurant and Bar
3/2019 → 6/2023 (4 năm 3 tháng)
Niagara Falls, Canada
Back kitchen prep at first, then step up on line, all stations: cold pantry, saute, grill, flat top, especially breakfast items. Operate a whole line individually in proper way, make sure everything runs well. Make sure every dish is sent out at its best quality, following Health and Safety Rules in the kitchen.
Kitchen Supervisor tại REDS Kitchen + Wine Bar
3/2022 → 6/2023 (1 năm 3 tháng)
Niagara Falls, Canada
Mainly cook on the line, all stations as needed: saute, grill, cold pantry, sushi, back kitchen prep. Supervise group of 5-6 to operate a shift thoroughly, from opening till closing. Open and close properly. Make sure food get sent out at their best quality and safety.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Alexandra Chernish - General Manager
REDS Kitchen + Wine Bar
redsfallsviewgm@sircorp.com
Maria Visca - F&B Supervisor
The Famous Coffeeshop / Lucky's Restaurant and Bar
mariaa_visca@hotmail.com
Lawrence Alexander - Executive Chef C.C.C / Bếp trưởng điều hành
The Famous Coffeeshop / Lucky's Restaurant and Bar
lawrence@thefamous.ca