Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyễn Tường An

Nguyễn Tường An

Hồ sơ 5 sao bạc 253 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 04/04/2000, 25 tuổi

Quận 7, Thành phố Hồ Chí Minh

Cập nhật: 14/08/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
500 - 999
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

Tổ trưởng Bếp / Bếp chính nhà hàng Âu - Mỹ, 4 năm kinh nghiệm, hòa đồng, chăm chỉ, trung thực, đam mê học hỏi. Mong muốn phát triển lên những chức vụ cao hơn trong nghiệp vụ Bếp/ Nhà hàng.

Trình độ học vấn chuyên môn

Niagara College

Culinary Management (Co-op) - Cao đẳng

2018 → 2020

Graduated with Niagara College Scholars, GPA: 83% Courses: Culinary Principles, Nutrition, Hot/Cold Lab, Baking, International Cuisine, Cost Control and Kitchen Operations, Marketing, Supervision.

Kĩ năng

sử dụng dao cắt thái cơ bản
Profiency in MS offices
Quản lí thời gian
Cán bột
Training and Development
cầm chảo ra món giơn giản
Quản lý
Tổ chức công việc

Kinh nghiệm làm việc

Cook 3 tại Scotiabank Convention Centre

2/2019 → 3/2019 ()

Niagara Falls, Canada

Prep and serve food for catering, buffet, banquet, events. Follow Chef's direction on set menu for hundreds of people.

Line Cook tại Cat's Kitchen and Bar

8/2020 → 10/2020 (1 tháng)

Niagara Falls, Vietnam

Pizza and pantry cook, also work with pasta, fresh pizza dough and tomato sauce made in house. Open and close properly. Back kitchen prep.

Line Cook tại Turtle Jack's Muskoka Grill

6/2021 → 7/2021 ()

Niagara Falls, Canada

Mainly cook on saute station: pasta, fajita, Mexcican food. Prep for stuff on the line. Open and close properly.

Line Cook tại Revalee Brunch Cafe

3/2023 → 4/2023 (1 tháng)

Vineland, Canada

Breakfast cook, plus cooking lunch items like sandwiches. Back kitchen prep, fresh everyday and from scratch, following Chef's recipe. Open and close properly.

Line Cook (Chef de Partie in training) tại The Famous Coffeeshop / Lucky's Restaurant and Bar

3/2019 → 6/2023 (4 năm 3 tháng)

Niagara Falls, Canada

Back kitchen prep at first, then step up on line, all stations: cold pantry, saute, grill, flat top, especially breakfast items. Operate a whole line individually in proper way, make sure everything runs well. Make sure every dish is sent out at its best quality, following Health and Safety Rules in the kitchen.

Kitchen Supervisor tại REDS Kitchen + Wine Bar

3/2022 → 6/2023 (1 năm 3 tháng)

Niagara Falls, Canada

Mainly cook on the line, all stations as needed: saute, grill, cold pantry, sushi, back kitchen prep. Supervise group of 5-6 to operate a shift thoroughly, from opening till closing. Open and close properly. Make sure food get sent out at their best quality and safety.

Mong muốn về công việc

I want to step up more in my career, maybe start as a Line Cook but would like to be considered for a Chef De Partie position. Mainly work in Ho Chi Minh city and would desire a rate that works for both ends.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Alexandra Chernish - General Manager

REDS Kitchen + Wine Bar

redsfallsviewgm@sircorp.com

Maria Visca - F&B Supervisor

The Famous Coffeeshop / Lucky's Restaurant and Bar

mariaa_visca@hotmail.com

Lawrence Alexander - Executive Chef C.C.C / Bếp trưởng điều hành

The Famous Coffeeshop / Lucky's Restaurant and Bar

lawrence@thefamous.ca

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo