Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
HUTECH
Faculty of Language - English - Đại học
2012 → 2016
Kĩ năng
Quản lý | |
Pha chế | |
Training and Development | |
Quản lí thời gian | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng |
Kinh nghiệm làm việc
Bar Consultant tại Site Project
10/2018 → Hiện tại
HCM
Beverage Specialist tại Namo
2/2016 → 5/2017 (1 năm 2 tháng)
HCM
Bar Captain tại Sorae
5/2017 → 9/2018 (1 năm 4 tháng)
HCM
Team Leader - Head Bartender tại PARK HYATT SAIGON - 2 LAM SON BAR
12/2018 → 2/2023 (4 năm 2 tháng)
Vietnam
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Some of my achievements that I am proud of are
12/2019
• 2019: 1st Runner-up of Havana Club Competition - Representing Park Hyatt Saigon as a finalist in the prestigious national cocktail contest • 2020: Despite the Covid pandemic, I worked with Bar Manager to support emotionally and mentally my team members to keep up a team motivation. As the result, my team exceeded outlet revenue target by 120% • 2021: Gained officially the Train the Trainer Certification from Park Hyatt Saigon, which enabled me to conduct several online training sessions of F&B knowledge during the Covid lockdown period. Not only did I keep my staff engaged and motivated, but I also improved their skills and knowledge in various aspects of F&B service. Therefore, when the business was back to normal, me and my team were ready to impress our guests with our excellent service and hospitality. We managed to convert more than half of the walk-in guests into loyal customers who came back for more • 2022: Roku Spring cocktail promotion event (from March 2022 - April 2022) - To be the ambassador of Park Hyatt Saigon and showcase the Japanese-inspired cocktail menu that generated over 1 billion in revenue and gain positive reviews from guests • Successfully organized more than 15 guest shifts and collaborated with several celebrity mixologists (Simone Caporale, Luca Cinalli, Luca Corradini, etc) from many top best bars in the world and local. Build brand recognition and guest experience, created connection to the bar industry and learned from the best in the field