Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Logan Phan

Logan Phan

Hồ sơ 5 sao 166 Lượt xem hồ sơ

Nam, 14/09/1994, 30 tuổi

District 4, Ho Chi Minh City

Cập nhật: 20/01/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

My name is Logan Phan, I am a passionate and professional food and beverage expert with over 11 years of experience in the hospitality industry.

Trình độ học vấn chuyên môn

HUTECH

Faculty of Language - English - Đại học

2012 → 2016

Kĩ năng

Quản lý
Pha chế
Training and Development
Quản lí thời gian
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng

Kinh nghiệm làm việc

Bar Consultant tại Site Project

10/2018 → Hiện tại

HCM

Beverage Specialist tại Namo

2/2016 → 5/2017 (1 năm 2 tháng)

HCM

Bar Captain tại Sorae

5/2017 → 9/2018 (1 năm 4 tháng)

HCM

Team Leader - Head Bartender tại PARK HYATT SAIGON - 2 LAM SON BAR

12/2018 → 2/2023 (4 năm 2 tháng)

Vietnam

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Some of my achievements that I am proud of are

12/2019

• 2019: 1st Runner-up of Havana Club Competition - Representing Park Hyatt Saigon as a finalist in the prestigious national cocktail contest • 2020: Despite the Covid pandemic, I worked with Bar Manager to support emotionally and mentally my team members to keep up a team motivation. As the result, my team exceeded outlet revenue target by 120% • 2021: Gained officially the Train the Trainer Certification from Park Hyatt Saigon, which enabled me to conduct several online training sessions of F&B knowledge during the Covid lockdown period. Not only did I keep my staff engaged and motivated, but I also improved their skills and knowledge in various aspects of F&B service. Therefore, when the business was back to normal, me and my team were ready to impress our guests with our excellent service and hospitality. We managed to convert more than half of the walk-in guests into loyal customers who came back for more • 2022: Roku Spring cocktail promotion event (from March 2022 - April 2022) - To be the ambassador of Park Hyatt Saigon and showcase the Japanese-inspired cocktail menu that generated over 1 billion in revenue and gain positive reviews from guests • Successfully organized more than 15 guest shifts and collaborated with several celebrity mixologists (Simone Caporale, Luca Cinalli, Luca Corradini, etc) from many top best bars in the world and local. Build brand recognition and guest experience, created connection to the bar industry and learned from the best in the field

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo