Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Thỏa thuận
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp
Bếp
Giới thiệu bản thân
Cẩn thận, hiền lành, chăm chỉ, năng động, sáng tạo...
Trình độ học vấn chuyên môn
12/12
Kĩ năng
Tay nghề bậc 7/7
Kinh nghiệm làm việc
Duration : 15/08/2016
Executive Chef
ROUTEINN VIETNAM – GRANDVRIO HOTEL
Address: No. 01-03, Dong Da Street - Hai Chau District, Da Nang City
Job description :
Japan restaurant set up and hotel main kitchen set up
1. Supervise kitchen department manager.
2. Ensure and maintain the stable operation of the department.
3. Developing regulations, operating procedures of the department.
4. Outline of the complement of personnel, work schedule and job description for his department staff.
5. Attend briefings the head of
6. Attend Culinary meeting monthly parts.
7. Organize daily staff meetings, work assignments and work placements for employees.
8. Monitoring, training, guidance department staff.
9. To supervise and inspect the quality of the food maintained at all times.
10. Coordinate with the Culinary Management and Director of Hotel Development culinary ideas.
11. Coordinate, support Food Management planning, implementation programs and seasonal cuisine holidays in the year.
12. Planning, developing computational cuisine menu and recipe.
13. Check decorative presentation buffet food and supplies
14. Plan, organize and supervise the party put together the culinary event .
15. Check and approve purchase requests , order.
16. Implement , monitor and maintain parts inventory for the kitchen .
17. Check , control and maintenance department costs ( input prices for food , other expenses ... )
18. Maximize revenue and trading profit cuisine .
19. Reviews , reviews as well as to encourage employees .
20. Commendation and disciplining employees .
21. Implement controls to maintain food safety and hygiene standards ( HACCP ) .
22. Preparation and implementation plan kitchen hygiene .
23. Ensure clean kitchen condition and hygiene control at all times .
24. Perform regular training for employees.
25. Working closely with the Head .
26. Report regularly to the Board of Directors
27. Perform other duties incurred
Mong muốn về công việc
ổn định, chuyên nghiệp, lành mạnhh và thu nhập khá