Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Thỏa thuận
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Trung (Trung bình)
1.000 - 4.999
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Cao Đẳng Nghề Tp.HCM
Cơ Khí Chế Tạo Máy - Cao đẳng
2008 → 2012
Kĩ năng
Kỹ năng giao tiếp | |
Kỹ năng quản lý | |
Kỹ năng diễn thuyết | |
Kỹ năng đào tạo | |
Kỹ năng giải quyết vấn đề | |
Profiency in MS offices | |
Quản lí thời gian | |
Training and Development | |
Tổ chức công việc |
Kinh nghiệm làm việc
Pastry Chef tại Melia Vinpearl - South Region
11/2018 → 5/2020 (1 năm 5 tháng)
Tây Ninh
- Monthly plan under request of Exe. Chef - Food cost controller and other requirements from manager - Monthly train the staff and schedule the monthly roster - Weekly market list and events - Supervise food safety and hygience follow company policies, HACCP, ISO 22000 - Making the standard recipe, menu library
Bakery Sous Chef tại Hoiana Hotels
5/2020 → 1/2022 (1 năm 8 tháng)
Quảng Nam
- Monthly plan under request of Complex Exe. Pastry Chef - Food cost controller and other requirements from manager - Monthly train the staff and schedule the monthly roster - Weekly market list and events - Supervise food safety and hygiene follow company policies, HACCP, ISO 22000
Head Chef tại Pasteles De TayNinh Bakery Shop
1/2022 → 6/2023 (1 năm 5 tháng)
Tây Ninh
- Monthly plan such as Action Plan, Business Plan, Marketing Plan, PR Plan… - Food cost and product quality controller - Research and Development production - Monthly train the staff and schedule the monthly roster - Weekly market list and events - Supervise food safety and hygiene follow company policies, HACCP, ISO 22000
Pastry Chef tại Diamond Bay Resort & Spa
6/2023 → 12/2023 (5 tháng)
Nha Trang
- Monthly plan under request of Executive Chef - Food cost controller and other requirements from manager - Research and Development production - Monthly train the staff and schedule the monthly roster - Weekly market list and events - Supervise food safety and hygiene follow company policies, HACCP, ISO 22000
Assistant Executive Pastry Chef - Chief Baker tại SIYAM WORLD MALDIVES RESORT
1/2024 → 12/2024 (10 tháng)
Noonu Atoll - Maldives
- Monthly plan under request of Executive Pastry Chef and Director of Culinary - Food cost controller and other requirements from manager - Research and Development production - Monthly train the staff and schedule the monthly roster - Weekly market list and events - Supervise food safety and hygiene follow company policies, HACCP, ISO 22000
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
NGUYỄN THANH HUY - Cluster Executive Chef
Anya Hotel Group
huynguyen170571@gmail.com - 0765858683
Gautam Dublay - Executive Pastry Chef
Siyam World Resort Maldives
gautam.dublay@gmail.com - +918237215471
NGUYỄN VĂN DŨNG - Executive Pastry Chef
D’Amour Pastry Arts
dzungnguyen2002@yahoo.com - 0908210035