Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Trưởng ca
20 - 30 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Khác
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
MGS Marriot Internations
HACCP - VSATTP - ECOLAB - PCCC - Khác
2016 → 2019
Chương trình đào tạo HACCP chỉ ra các nguyên tắc của HACCP, hướng dẫn đánh giá tình trạng áp dụng thực tế, phân tích mối nguy gây mất an toàn thực phẩm, xây dựng biện pháp kiểm soát, tối ưu hóa quy trình làm việc an toàn,… mà còn giúp bạn mở rộng kiến thức về bản chất, tư duy hệ thống trong bảo quản an toàn vệ sinh thực phẩm Vệ sinh An toàn Thực phẩm (VSATTP) đóng vai trò quan trọng trong việc đảm bảo chất lượng và an toàn của thực phẩm trước khi chúng được đưa ra khách hàng . Bước điều này không chỉ tạo ra cơ hội cho nhà hàng chứng minh sự cam kết với chất lượng mà còn giúp mọi người quản lý theo dõi và kiểm soát thực phẩm hiệu quả.
Unilever Food Solutions
Negotiation For Success - Khác
2024 → 2025
Đàm phán là nghệ thuật đạt được thỏa thuận thông qua giao tiếp hiệu quả, sự thỏa hiệp và chiến lược. Blog này đề cập đến các kỹ thuật thiết yếu như lắng nghe chủ động, khai thác động lực quyền lực và tìm kiếm các giải pháp đôi bên cùng có lợi. Hãy cùng khám phá cách mà những phương pháp này có thể dẫn đến những kết quả tốt hơn.
Trường trung cấp du lịch SAIGONTOURIST
Kỹ thuật chế biến món ăn - Trung cấp
2018 → 2019
Chương trình đào tạo hệ Trung Cấp trong ngành này cung cấp cho sinh viên một nền tảng vững chắc về kỹ năng chế biến món ăn, từ những kỹ thuật cơ bản đến những phương pháp chế biến tinh tế hơn. Trung cấp kỹ thuật chế biến món ăn, trung cấp kỹ thuật chế biến món ăn là chương trình đào tạo chuyên sâu về kỹ thuật nấu ăn, bao gồm kiến thức tổng hợp về ẩm thực, kỹ năng chế biến món ăn từ cơ bản đến nâng cao, và phương pháp quản lý bếp chuyên nghiệp.
Kĩ năng
Chinese BBQ cuisine ▪ European Cuisine ▪ Asian Cuisine ▪ Indian cuisine ▪ Hue royal banquet cuisine ▪ Tay Bac – Ha Noi cuisine ▪ Design high-end dishes- create menu set ▪ Supervising – food preparation ▪ Ordering food ▪ Seasonal dishes - | |
Group activity - team work ▪ Leader of the group ▪ Problem Solving ▪ Adjust the quantity of food to the number of buffet guests. ▪ Sociable ▪ Self-motivated - positive attitude ▪ Hard working -willing to learn ▪ Flexible &Ada |
Kinh nghiệm làm việc
Demi Chef The partie tại Sheraton Saigon Hotel & Towel - Saigon Cafe International buffer Restaurant
3/2015 → 1/2019 (3 năm 10 tháng)
TPHCM
❖ Demi chef The Partie Kitchen - Assist the chef in preparing buffet and alacarte menus. - Training to improve skills in setting set menus and menu items. - Design the overall menu. - Create new dishes on the Asian menu. - Train Casoul labor in the kitchen area on serving tasks for buffet guests at the restaurant. - Support providing a buffet of standard ingredients - alacarte - outside food. - Alternate shifts: morning - afternoon - night. 2016: + Apprentice Kitchen - Support providing a buffet of standard ingredients - alacarte - outside food. - Check raw kitchen products. - Clean up and arrange cold storage, alacarte, and seasoning to prepare a buffet for the next day. - Serving alacarte food to room guests, restaurant guests, and fine wine. + Commis Kitchen - Train Casoul labor in the kitchen area on serving tasks for buffet guests at the restaurant. - Support university staff in kitchen knowledge - handling work, issues regarding restaurant standards and in the kitchen area. - Clean up and arrange cold storage, alacarte, and seasoning to prepare a buffet for the next day. 2015: Casoul labor kitchen - Line station service performance: Morning Egg Station - Noodle - Station - Grill Station - BBQ station. - Preparing vegetables - seafood - meat - marinating - preparing food, operating buffet. - Arrange food storage and handle damaged goods (food in - food out). - Transporting goods, arranging food classification (Vegetables - Meat - Seafood - Milk - Butter - Nuts). - Check food date - save food samples. - Refill food, clean buffet area. 2014: Casoul labor stewward - Support step up outside buffet - wedding - BBQ wine bar. - Handling service equipment and utensils in the restaurant/ - Clean the kitchen area. - Arrange and set up the buffet counter.
Chef de partie tại Zazz Ubar Hotel
1/2019 → 1/2020 (1 năm )
TPHCM
Mainly responsible for the night shift at the hotel, regarding the order needs of guests. - Prepare ingredients for buffer – alacarte – outside counter. - Check raw kitchen products (dried food - spices - poultry - seafood). - Proposing directions for handling goods and leftover food, adjusting the balance of food to suit the number of guests. - Serving food and being responsible for alacarte menus. - Support university staff in kitchen knowledge - handling work, issues regarding restaurant standards and in the kitchen area. - Alternate shifts: morning – afternoon – night. - Set up dishes according to daily, weekly, and monthly menus. - Support superiors in planning menu projects, dividing plans and tasks for employees. - Supervise the work process of subordinate employees. - Check cooking temperature – food storage temperature at warehouses.
Chef de partie tại Vinpearl Landmark 81, Autograph Collection
1/2022 → 3/2024 (2 năm 1 tháng)
TPHCM
Assist the head chef in planning party menus, menus and work plans. ❖ Demand Creation Chef in the South - Develop and learn more about Fusion - Fine dining. - Assist the head chef in operating the work area. - Create and develop diverse recipes with regional flavors. - Build a professional kitchen environment, ensure proper operation and development process. - Learn more about Banquet - VIP, Chinese - Tay Bac - Hanoi Style cuisine - Proposing directions for handling goods and leftover food, adjusting the balance of food to suit the number of guests. - Mainly responsible for the night shift at the hotel. - Train Casoul labor in the kitchen area on serving tasks for buffet guests at the restaurant. - Plan and arrange working routes for large parties - VIP guests, pay attention to guests with special food allergies. - Divide the route when there is outside - universitates parties.
Demand Creation Chef in the South tại Unilever Food Solutions
3/2024 → 6/2025 (1 năm 3 tháng)
TPHCM
- Finding high potential customers and preparing necessary tools & materials (samples, fresh ingredients, price list, selling story etc.) - Making an appointment with the decision maker of the operator. - Presenting (cooking demo/masterclass) and handling objections. - Listening and questioning (understanding customer's pain point) - Role in creating product demand for customers. - Develop and create recipes for hot pot bases, marinades, dipping sauces, and grilled dishes from the company's products. - Participate and come up with ideas for company parties and events in the Ho Chi Minh area. - Joing in Unilever's training courses on communication-negotiation and product development courses in Vietnam. - Discuss the cultural origins of food in Thailand, types of cuisine - spices - and ideas for fusion dishes to suit Vietnamese. - Participate in brainstorming ideas and cooking dishes for the company's 2025 future menu.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Chef Of The Month
7/2016
Nhân viên bếp xuất sắc của tháng trong bếp tại Sheraton Saigon Hotel & Towel
Thông tin tham khảo
Minh Thành - Executive Chef
Food Solutions
trannhan1603996@gmail.com - 0939249819