Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Outlet Manager
Tiếng Anh (Giỏi)
10 - 24
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Saigon Tourist Hospitality
Restaurant Management - Trung cấp
2019 → 2022
Graduated with distinction
Kĩ năng
Quản lý | |
Quản lý thời gian | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Training and Development | |
Tổ chức công việc |
Kinh nghiệm làm việc
Senior Manager tại Sushi Way
12/2021 → 4/2024 (2 năm 4 tháng)
Hồ Chí Minh
Multi-Branch Management: supervised 2–4 locations with 100% brand consistency across all branches. Business Model Transformation: successfully transitioned from Cloud Kitchen to Casual Dining model (April 2022). Cost Optimization: - Reduced and maintained COGs from 37% to 34%. - Lowered COL from 18% to 14–15%. Team Development: trained and promoted 1 Restaurant Manager and 1 Supervisor from internal staff. System Building: - Developed comprehensive onboarding training modules. - Standardized branch operations through SOP. Product R&D: initiated and co-developed new menu items aligned with business strategy. Marketing Collaboration: co-created promotional campaigns and contributed to overall marketing strategy.
Assistant Manager tại Sakura Yakiniku
4/2024 → 4/2025 (1 năm )
Hồ Chí Minh
Revenue Optimization: expanded customer base (Increased foreign guest ratio from 25% to 60% of total covers.) Service Quality Enhancement: - Employee name mentions in Google reviews increased by 100%. - Collaborated with Japanese Brand Supervisor to develop Omotenashi-standard training modules and SOPs. Cost Optimization: - Reduced food waste rate from 3.5% to 2% of total revenue. - Improved staff productivity by 20%.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
MVP Outlet of the Year
3/2023
Achieved 110% of sales KPI at Sushiway Restaurant.