Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
N/A
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Thỏa thuận
N/A
N/A
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Sunway College
Diploma in Hospitality Management - Cao đẳng
2006 → 2009
6 months internship at Shangri-la Hotel, Kuala Lumpur
Griffith University
Bachelor of Business - Đại học
2014 → 2015
Graduated with Distinction
Kĩ năng
Tin học văn phòng | |
Quản lý | |
Quản lí thời gian | |
Quản lý vệ sinh, hàng hóa. | |
Kỹ năng giao tiếp ứng xử | |
Teamwork | |
Logical thinking and creative | |
Chăm Sóc khách hàng | |
Kỹ năng thuyết phục khách hàng | |
Leadership Skill | |
Sắp Xếp Tổ Chức Công Việc | |
Xử lý tình huống |
Kinh nghiệm làm việc
SHIFT LEADER tại Capalaba Carvery and Café
3/2015 → 2/2016 (11 tháng)
Capalaba QLD, Úc
Taking order, handling POS Serving food from the deli display and drinks, making coffee Overseeing the daily operation of the shift on duty Attending customer’s enquiries and responding in a friendly manner Problem solving, handling complaints Supervising junior staff members, providing training Inventory checking and ordering Reporting as scheduled
Restaurant Manager tại Point of View Restaurant
5/2016 → 6/2018 (2 năm 1 tháng)
Brisbane, Australia
Operate a seamless and efficient busy service doing up to 300 covers per day Deliver and ensure that customer expectations are consistently exceeded Respond positively and correct potential problems before they affect customers Oversee ordering for the business, stock management as well as rotation so that wastage is minimized Liaise and communicate with kitchen team to plan menu for functions or special events Forecast and plan roster effectively to meet budgets while consistently maintaining business’ standards Identify and provide training and motivation for team members Maintain high standard quality of presentation, hygiene, health and safety