Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
1.000 - 4.999
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
đại học khoa học xã hội nhân văn
giảng dạy anh văn - Đại học
2009 → 2014
Kĩ năng
Vi tính văn phòng | |
Đào tạo và huấn luyện nhân viên | |
Quản lí và giải quyết vấn đề |
Kinh nghiệm làm việc
Cửa hàng trưởng tại Cty cổ phần Euraisa Concept
3/2019 → 3/2020 (1 năm )
22 Nguyễn Huệ
Order funitures from Italy - Dealing with suppliers - Training for staff about selling skills, communication skills, handle problem skills - Making new layout for shop whenever new furniture coming - Dealing with other department like: logistics department, technology department, delivery department ... - Make sure all goods are on well maintain - Check stock all the time - Make sure operation is working well - Doing weekly and monthly report to director - Giving new idea to up revenue and get benefit for company - Always create many relationships with VIP customer to get more customer for company
Quản lý nhà hàng tại Cty tnhh đức Nhân - tập đoàn alfresco's group
5/2010 → Hiện tại
Việt Nam
_ Administration _ Assist to prepare and update Departmental Operations Manuals as appropriate _ Ensure that all staffs deliver good service and big smile to all customers during serving time _ Handle all guests’ complaint and inquiries in a courteous and efficient manner, make sure the problem are resolved satisfactorily. _ Ordering and control the cost _ Receive and check the import goods carefully, make sure all goods are enough quantity and quality _ Create good relationship with all customers. _ Dealing with suppliers and goverment officers _ Arrange roster for staff, doing staff assessment every month and giving bonus to staffs who work hard and deserved to get bonus _ Doing weekly report and monthly report to boss _ Taste and monitors the food and beverage product throughout the operation, make sure everything is fresh. _ Training for staff every week about customer service, selling skills, handle problem skills. _ Check all staff’s appearance and performance every shift to make sure all things are professional. _ Create an active and friendly environment for all staffs. _ Create some creative promotion for up revenue. _ Check the paper works, account data number every week _ Always check the goods carefullly before deliver to customer _ Always improve more knowlegde for myself. _ Incharge of marketing, accoutant, tax, human resource, hygience...
Tổng quản lý nhà hàng tại Cty tnhh Oven Maru- Nhà Hàng Gà Hàn Quốc
1/2017 → 2/2019 (2 năm 1 tháng)
Việt Nam
Giving marketing ideas to increase revenue to director - Finding potential location for opening new stores - Dealing with suppliers - Giving target for manager and head chef every month - Solving all the problem like: tax, goverment, logictics, social insurance for all staffs, fanchising, Food hygiene and safety - Make sure the benifit for company, finding many ways to up the benifit for company - Doing weekly and monthly report to director - Create working procedure for staffs - Maintain all equipment
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Mr Jun - Director
Cty tnhh Oven Maru Chicken
- 0934924092