Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Ngô Minh Sang

Ngô Minh Sang

Hồ sơ 5 sao 576 Lượt xem hồ sơ

Nam, 11/01/1993, 31 tuổi

26 Tan Canh Street, Ward 1, Tan Binh District

Cập nhật: 18/11/2019

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

Experienced Restaurant Supervisor/ Manager with a demonstrated history of working in the hospitality industry. Skilled in Food & Beverage, Customer Service, Data Analysis, Communication, and Customer Satisfaction. Strong operations professional graduated from Saigon tourism Vocational College.

Trình độ học vấn chuyên môn

Saigon Tourism Vocational College

Hotels/ Restaurants - Cao đẳng

2011 → 2014

Graduated with RATHER cetificate

Kĩ năng

Team Work, Team Leader, Guest service Relations , Upsell, Handle Guests Complains And Required

Kinh nghiệm làm việc

Restaurant Manager tại Jing Hua VietNam

4/2019 → / (4 năm 11 tháng)

Landmark2, Vinhomes Central Park

Take responsibility for the business performance of the restaurant, included the staffs, the cleaniness and the qualities of produces before operation hours. . Analyse and plan restaurant sales levels and profitability, upsell and joy to making the menus comby with the Branch require, put the target sell everyday, weekly, monthly. . Organise marketing activities, such as promotional events and discount schemes, base on the Guests experiences, making the promotion resonable with the bussniess and the VIP Guests and for the potential Guests. . Prepare reports at the end of the shift/week, including staff control, food control and sales create and execute plans for department sales, profit and staff development, update the sale and daily reports before finish the shift and logbook. . Set budgets or agree them with senior management plan and coordinate menus coordinate the operation of the restaurant during scheduled. .Monthly meeting with all of the head department to make the menu following the Branch and Guests required. .Shifts recruit, train, manage and motivate staff respond to customer required and complains. .Meet and greet customers, organise table reservations and offer advice about menu and wine choices. .Maintain high standards of quality control, hygiene, and health and safetycheck stock levels, order supplies and prepare cash drawers and petty cash.

Restaurant Supervisor tại LION CITY GROUP

6/2018 → 1/2019 (7 tháng)

02 Melinh Point Tower, Dist1.

Restaurant Supervisor tại Le Meridien Saigon Hotel

3/2015 → 3/2018 (3 năm )

3C Ton Duc Thang Str, Dist.1, HCMC

Mong muốn về công việc

Looking for new opportunity in Restaurants/Hotels Industry

Giải thưởng

APEC VIETNAM 2017

10/2017

Support and Served APEC VIETNAM 2017 for President and Minister at Sheraton Da Nang

Thông tin tham khảo

Nguyen Do Quynh Vi - Restaurant Manager

Le Meridien Saigon

Quynhvi.do@lemeridien.com - 0932267494

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile