Chef de Cuisine (Western Cusine)

Hotel Des Arts Sai Gon

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

·       Managing daily food preparation, production and implementation of menus which are designed to deliver innovative, safe food which meet market / guest needs and fall within budgeted guidelines.

·       Works in conjunction with service teams to ensure quality product and service to guests

·       Maintains Health and safety standards in the kitchen


Oversees the kitchen team in the absence of the Executive Chef.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary
  • Service charge 
  • Bonus on holiday + Tet
  • 13th month salary
  • 2 days off per week
  • Uniform, laundry service, duty meal, parking lot will be provided by Hotel.
  • Outing trip with company
  • Interesting training courses provided by Hotel and Accor 
  • Other benefits as regulated by Labor Law

Yêu cầu công việc

  • At least 2 years at same level
  • Good communicate in English and Vietnamese

Yêu cầu hồ sơ

Full CV Email: Gửi email

Chef de Cuisine (Western Cusine)

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Restaurant Manager 30/08/2020 Thỏa thuận
Quản lý Vận hành (Chuỗi Khách Sạn) 15/08/2020 Thỏa thuận
Trưởng Phòng Kinh Doanh (Sales Manager) 16/09/2020 Thỏa thuận
Executive Chef 30/08/2020 Thỏa thuận
Trưởng Bếp Hoa & Yến tiệc - Head Chef of Chinese & Banquet Kitchen 31/12/2020 Thỏa thuận
Trợ lý dự án 30/08/2020 30 - 40 triệu
[QUẬN 10] - QUẢN LÝ NHÀ HÀNG HOA 31/07/2020 8 - 12 triệu
QUẢN LÝ NHÀ HÀNG KING BBQ QUẬN 1 31/07/2020 8 - 12 triệu
BẾP TRƯỞNG Á ÂU 01/10/2020 Thỏa thuận
Quản lý/ phó quản lý Sales 30/07/2020 8 - 12 triệu
Sales Manager (base Sài Gòn) 26/08/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá