- Manage service, marine and kitchen team and work closely with head departments
- Manage day to day operation and special events (banquet) within budget and timeline
- Complaint management
- Establish training plans & implementation, appraising personnel
- Establish cleaning routines & implementation
- Monthly reporting
- Inventory management
- Ensure smooth operation and standard of dinner cruise
Your performance appraisal and KPI’s include but are not limited to
- Cruise quality, uniformity, timely and consistency in product
- Food & Beverage loss and breakage
- Overall ambience & cleanness
- Staff appearance, performance and quality of service
- Guest satisfaction
- Target sales for beverage and shop items on board
Quyền lợi được hưởng
- According to the company's regulations and Vietnamese labor code.
- Monthly KPI assessment
Yêu cầu công việc
- At least 5 years of experience in the field of European restaurants / hotel;
- At least 02 years in the same position;
- 5 Star service standard knowledge
- The ability to test and control the quality of dishes & drinks
- Excellent English communication skills, humble, honest and hands on attitude
- Planning and implementation skills;
- Problem-solving skills
- Knowing use office computer
- Working place: No. 5 Nguyen Tat Thanh, Ward 12, District 4, Ho Chi Minh city.
Yêu cầu hồ sơ
Please send your CV to email address: Tin đã hết hạn or contact directly Chị Hiền: 028.36206265/0908611630
Vui lòng làm theo các chính sách này khi đánh giá một nhà tuyển dụng :
Không đăng các đánh giá không thật với mục đích làm tăng
hoặc giảm xếp hạng
Không đăng nội dung lạm dụng, thù hận, đe dọa hoặc quấy rối
người khác.
Không đăng nội dung chứa lời tục tĩu hoặc công kích
Đừng mạo danh bất kỳ người nào, không xuyên tạc mối liên kết
của bạn với một người hoặc tổ chức.
Không đăng thông tin riêng tư bí mật của bạn và người khác,
như địa chỉ thực, số bằng lái xe, CMND hoặc bất kỳ thông tin nào khác thuộc về quyền sở hữu cá nhân
Nội dung đăng nên dễ đọc, đúng chính tả, không sử dụng viết
hoa và chấm câu quá nhiều.
Đăng thông tin rõ ràng, có giá trị và trung thực .
Cố gắng đăng nội dung bao gồm cả ưu điểm và nhược điểm .
Sử dụng đúng ngữ pháp và kiểm tra chính tả của bạn .
Hãy tử tế với người khác, không công kích hoặc đăng đánh giá
với mục đích triệt hạ một cá nhân hay doanh nghiệp nào đó. Cùng nhau xây dựng một môi trường văn
minh và lịch sự.
Bonsai Cruise set up on March 4, 2016. Main scope is restaurant on Saigon River. The employees is 70 people. Our company is located An Phu, District 2. We are on the way to build the boat for our business. The boat will carry 200 clients/night.