Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
10558 1

Assistant Food & Beverage Manager

  • Hạn nộp: 30/12/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Giờ làm việc
Khác
Cập nhật
23/11/2020 09:16

Mô tả công việc

Job Summary – (Role Summary)
Tóm tắt công việc


• Assist with managing the food and beverage operations of the hotel to ensure the achievement of established food and beverage quality and guest service quality standards and departmental revenue and profit goals.
• Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
Yêu cầu và trách nhiệm công viêc:


• Assists in managing the day-to-day operation of the Food and Beverage sections and informs the Director of Food and Beverage or designate, of any major decision taken which did not require his/her action and any other relevant information
• Assumes the duties and responsibilities of the Director of Food and Beverage or Food and Beverage Manager in his/her absence
• Controls and analyzes, on an on-going basis, the following:
o Sales
o Costs
o Quality and presentation of food and beverage products
o Service standard
o Condition and cleanliness of facilities and equipment
o Quality of entertainment
o Guest satisfaction
o Marketing
• Assists Manager in developing popular menus and beverage lists offering guests value for money in accordance with IHG guidelines.
• Assists Manager in planning and organizing successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas
• Conducts daily briefings, Food and Beverage Meetings and other meetings as needed to obtain optimal results
• Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar
• Assists Manager in keeping an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on all Food and Beverage matters
• Assists Manager in setting Food and Beverage goals and developing strategies, procedures and policies
• Assists Manager in determining the minimum and maximum stocks of all food, beverage, material and equipment
• Assists Manager in settings standards of all food, Beverage and equipment purchases in accordance with IHG guidelines
• Participates in the preparation of the hotel's revenue plan and marketing programs
• Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation
• Maintains knowledge of trends, systems, practices and equipment in food and beverage through trade literature, hotel show and site visits
• Performs related duties and special projects as assigned
• Works with Manager on manpower planning and management needs
• Works with Manager in the preparation and management of the Department’s budget
• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time.

Quyền lợi được hưởng

Lương Thưởng Hấp dẫn

Đầy đủ quyền lợi theo luật lao động Việt Nam

Yêu cầu công việc

Required Skills – Kỹ năng yêu cầu
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
• Good writing skills
• Leadership Skills

Qualifications –Bằng cấp

• Bachelor’s Degree or Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.

Experience – Kinh nghiệm
• 3 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience

• Type and level of experience required may vary slightly based on size and complexity of operation
Cấp bậc và số năm kinh nghiệm sẽ được yêu cầu xem xét dựa trên quy mô và độ phức tạp của việc phạm vi quản lí.




Yêu cầu hồ sơ

*Hồ sơ gồm: Đơn xin việc, Sơ yếu lý lịch, CMND, 2 ảnh 3x4. hộ khẩu hoặc KT3, giấy khai sinh bản sao, Các bằng cấp có liên quan.
- Bản CV ứng viên ghi rõ quá trình làm việc trước đó.
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 500 - 999
  • 159-163 Thùy Vân, phường Thắng Tam, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam
  • Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Ngoài ra còn có Nhà hàng hải sản Lasirena The Imperial Garden Lounge, The IMPERIAL Business Centre Cung cấp dịch vụ văn phòng tiêu chuẩn 5* với mô hình Dịch vụ trọn gói tại Tòa nhà Petro Việt Nam, 1-5 Lê Duẩn, Q1.TP.HCM.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu