Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Khảo sát ý kiến khách hàng về giao diện mới của Hoteljob.vn: Tại đây

1140 400
5415 1

Executive Sous Chef - Bếp phó điều hành

  • Hạn nộp: 31/05/2021
  • Mức lương: 40 - 50 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Ninh Hòa - Khánh Hòa
Giờ làm việc
Làm theo ca
Lĩnh vực
Resort/ Khu Du lịch
Vị trí
N/A
Cập nhật
07/05/2021 06:55

Mô tả công việc

JOB SUMMARY:

This position incumbent assists the Executive Chef in all aspects of managing the kitchen and kitchen personnel, ensuring the quality preparation of all menu items and proper handling/ storage of all food items in accordance with standards.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES

Responsibilities and duties for this position shall include, but not limited to the following areas and activities. At management’s discretion, direction may be given for tasks outside the scope of work described.

SIX SENSES VISION & VALUES

• Fully understand and embrace Six Senses company vision and values and its application in all tasks associated with the incumbent’s duty.

• Adhere to all Six Senses brand standards ensuring successful communication across all levels of the Kitchen operation.

PEOPLE

• Ensures that all the vacancies in the Kitchen are reported to the Executive Chef and filled as per Kitchen Manning and payroll budget allocated to the positions

• Manages, schedules, assigns, train, disciplines, and monitors the work of culinary and stewarding hosts (cooks, stewards). Instructs hosts in new methods, techniques, and procedures in fine dining preparation.

• Supervises culinary hosts, participates in the training and development of hosts, and provides performance appraisals and disciplinary action.

• Must be able to effectively delegate and execute orders given by the Executive Chef

• Ensures that all administrative duties related to Kitchen team members are competed in due time

• Provide leadership by delegating tasks, responding to staff inquiries and providing overall direction to section employees under the Executive Chef’s supervision

PRODUCT

• To be thoroughly familiar with all Kitchen procedures and standards of the resort

• Monitors and ensures compliance with recipe specifications

• Establish and maintain internal controls to ensure compliance with regulations, policies and procedures.

• Evaluates the quality of raw food and finished products with attention to presentation and quality.

• Effectively maintains sanitation code adherence in all areas of kitchen and storage.

• Assists and creates menu and meal planning and maintains portion and food cost controls. Works closely with the Executive Chef to develop seasonal a la carte menus, holiday menus and special event menus as required. Develops daily specials in accordance with market trends, member preferences and nutritional consideration; create recipes, determine appropriate ingredients and specify individual serving portions for each recipe.

• Monitors, participates and coordinates preparation of food and supply orders; estimates food, supply, equipment, and host requirements according to menus and estimates number to be served in a fiscally responsible manner. Assures proper labelling and storage of foods and supplies.

• Responsible for supervising Purchasing in the purchase of food and supplies.

• Inspects equipment and facilities to assure proper use, safety, maintenance, and sanitation.

OTHERS

• Responds to inquiries from members, and guests as required.

• Attends daily line up meetings and any other meetings as required.

• Performs other related duties and responsibilities as required or assigned.

• Directs kitchen operations in Executive Chef’s absence.

• Other duties and projects as assigned.

Quyền lợi được hưởng

• Highly competitive salary (Mức lương cạnh tranh)

• Have an opportunity to work in InterContinental Hotels Group (IHG) – one of the Groups which famous in the world in Hotels, Resorts field. (Có cơ hội được làm việc trong tập đoàn IHG nổi tiếng thế giới trong lĩnh vực Khách sạn, Resort)

• At least 1-month year-end bonus, monthly service charge (Thưởng ít nhất 1 tháng lương cuối năm, hưởng phí phục vụ ít nhất 1 triệu đồng/ tháng - trung bình 2.2 triệu/tháng)

• Holidays bonus: National Day (2 September), Reunification Day (30 April), International Workers’ Day (1 May), etc. (Thưởng các ngày lễ: Quốc khánh 2/9, ngày 30/4 và 1/5, v.v…)

• Gifts and paid leave on your birthday (Được tặng quà và nghỉ hưởng nguyên lương vào ngày sinh nhật)

• Monthly, quarterly and yearly reward for best employees (Thưởng nhân viên suất sắc hàng tháng, hàng quý và hàng năm)

• Rewards and support from Trade Union (Thưởng và hỗ trợ từ Công đoàn)

• Makeup allowance for female employees every quarter (Phụ cấp trang điểm cho nhân viên nữ hàng quý)

• Learning and Development Opportunities (Cơ hội đào tạo chuyên môn và ngoại ngữ)

• Supported meals and accommodation for hosts (priority is given for hosts who live outside Khanh Hoa province and for the requirement of work) (Hỗ trợ bữa ăn, chỗ ở (ưu tiên cho nhân viên ngoại tỉnh và cho công việc yêu cầu)

• Uniforms/ Laundry Services (Dịch vụ giặt ủi đồng phục)

• Get involved Bao Viet insurance as soon as start working at Resort and other insurance coverage under labor law (Được tham gia Bảo hiểm Bảo Việt ngay khi nhận việc và các BH khác theo luật lao động)

Yêu cầu công việc

Knowledge & Skills

- Strong organization skills

- Process the ability to perform all functions in the operation

- Extensive knowledge of food handling and sanitation standards

- The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic.

- Skills to motivate and develop the culinary on your team

- An appreciation for the people you work with.

- Excellent communication skills

- An eye for detail and solving challenges

- Strong leadership skills

- A passion for real, good food

- Good English language skills.

Qualifications

- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Experience

- 3 years of experience as a chef or an equivalent combination of education and experience.

- Food and Beverage culinary management experience with demonstrated leadership.

Yêu cầu hồ sơ

- Resume or CV

- Certificates related to applied position

For further information, please contact us via phone number: +84 865 605 921 (Recruitment Team)

Email: Gửi email  

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Ninh Vân - Ninh Hòa - Khánh Hòa
  • www.sixsenses.com/resorts/ninh-van-bay/destination
  • Khu nghỉ mát Six Senses Ninh Vân Bay; Tọa lạc trên bán đảo Hòn Hèo, xã Ninh Vân, thị xã Ninh Hòa, tỉnh Khánh Hòa là dự án khu lịch sinh thái cao cấp được thiết kế và phát triển bởi Công ty cổ phần Du lịch Hồng Hải, khởi công xây dựng từ tháng 9 năm 2002 với tổng diện tích là 114,36 ha, trong đó tổng diện tích đất xây dựng là 24,7 ha. Đến năm 2005, Khu nghỉ mát SSNVB hoàn thành và đưa vào hoạt động với 59 khu biệt thự nghỉ dưỡng sinh thái cao cấp.Với phong cách kiến trúc được xây dựng độc đáo, đầy tính sáng tạo, rất tự nhiên, mộc mạc hòa hợp với cảnh quan thiên nhiên, Khu nghỉ mát được điều hành bởi Tập đoàn Six Senses Hotels, Resorts and Spa – nhà điều hành kinh nghiệm và uy tín trong việc quản lý nhiều khu nghỉ dưỡng trên toàn thế giới. Six Senses Hotels, Resorts and Spa là công ty quản lý và phát triển các khu nghỉ dưỡng và spa được thành lập vào năm 1995, có trụ sở tại Bangkok, Thái Lan. Năng lực quản lý của Tập đoàn này đã được quốc tế công nhận thông qua việc quản lý các khu nghỉ dưới các thương hiệu Six Senses, Evason, Six Senses Spas tại Maldives, Thái Lan, Việt Nam, Oman, Jodan, Tây Ban Nha... Cho đến nay Six Senses đã khai thác thành công hệ thống 26 khách sạn và 41 khu Spa trên toàn thế giới, với đội ngũ hơn 3.700 người từ hơn 40 quốc gia.Khu nghỉ mát Six Senses Ninh Van Bay trong những năm qua liên tục nhận được những giải thưởng có giá trị trong nước và quốc tế như Tatler, World Travel Award, the Guide Magazine, Conde’ Nast Traveller, Queen, Luxury travel…, được cộng đồng quốc tế đánh giá là một trong 20 khu nghỉ hấp dẫn và lãng mạn ở Châu Á- Thái Bình Dương.