Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
17444 1

Executive Chef

  • Hạn nộp: 14/08/2022
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Hà Nội
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Cập nhật
20/06/2023 13:59

Mô tả công việc

• Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum departmental profit

• Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum quality level of food production and sanitation

• Oversees special events and special food promotions

• Makes recipes and maintains up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation

• Develops and writes standard recipes

• Develops new dishes and products

• Takes steps to ensure that outstanding culinary technical skills are maintained

• Maintains comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets and current trends and make appropriate adjustments to kitchen operations accordingly

• Controls and analyzes, on an on-going basis, the level of the following: Sales; Costs; Issuing of food;  Quality and presentation of food products; Condition and cleanliness of facilities and equipment; Guest satisfaction & Marketing

• Develops with the Training Manager training plans, develops training material in accordance with ICHG guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees

• Develops with the Director of Food and Beverage popular menus offering guests value for money in accordance with ICHG guidelines

• Plans and organizes with the Director of Food and Beverage successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas

• Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar

• Keeps an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on the following Food Production matters: Recipes; Finance; Standards; Personnel and Training; Outlet; Promotions; Meetings; Projects; Material and Equipment & Miscellaneous

• Sets Food Production and Stewarding goals and develops strategies, procedures and policies

• Determines with the Finance Director the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment

• Sets standards of all food and equipment purchases in accordance with ICHG guidelines

• Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation

• Works with Human Resources on manpower planning and management needs

• Works with Director of Finance in the preparation and management of the Department’s budget

Quyền lợi được hưởng

- Gantt task and Bonus payment; pay rate: 2000-3000$

- Compensation equity

-Full benifits according to the provisions of Law and State

-Working in a multi-industry and growing corporation environment

Yêu cầu công việc

- Qualifications:Degree or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

- Experience: 5 years experience as a chef, with at least 1 year in a supervisory capacity, or an equivalent combination of education and experience (Experience working in the pre-opening)

- Required Skills

• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

• Good writing skills

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp CV online về email tuyển dụng với tiêu đề [Executive Chef_Full name]

- Email: Tin đã hết hạn

- LIÊN HỆ: 034.293.1895

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 500 - 999
  • Vườn vua, xã Đồng Trung, huyện Thanh Thủy, Tỉnh Phú Thọ
  • http://vuonvua.vn/
  • Wyndham Vườn Vua Thanh Thuỷ Tập đoàn đầu tư Thăng Long (Thanglong Invest Group) là Công ty có quy mô lớn, kinh nghiệm nhiều năm hoạt động trong lĩnh vực Bất động sản, Thương mại và Đầu tư Tài chính, niêm yết trên sàn giao dịch chứng khoán. Công ty CP Đầu tư Thăng Long Phú Thọ (Thang Long Phu Tho Invest) thuộc Tập đoàn đầu tư Thăng Long (Thanglong Invest Group là Chủ đầu tư của Dự án Khu Du lịch – Biệt thự Sinh thái Nghỉ dưỡng Vườn Vua (Vuon Vua resort & villas) cách Hà Nội khoảng 60km, với quần thể du lịch nghỉ dưỡng, vui chơi giải trí được đầu tư bài bản, quy mô và đạt chuẩn 4- 5 sao. Khu du lịch, biệt thự sinh thái nghỉ dưỡng Vườn Vua - Vườn Vua Resort & Villas tọa lạc trên khu đất có tổng diện tích 100ha tại khu Vườn Vua, đầm sen Bạch Thuỷ, thuộc địa bàn xã Đồng Trung, huyện Thanh Thuỷ - Tỉnh Phú Thọ, nằm giáp ranh giữa tỉnh Phú Thọ.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu