Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

LÊ THỊ GIÁNG SINH

LÊ THỊ GIÁNG SINH

Hồ sơ 5 sao bạc 599 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 24/12/1991, 33 tuổi

780/8/33 binh gia f10 vung tau

Cập nhật: 20/01/2025

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Đào tạo viên
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Bà Rịa - Vũng Tàu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
4 sao

Giới thiệu bản thân

LÊ THỊ GIÁNG SINH 780/8/33 ,BINH GIA STREET,WARD 10 ,VUNG TAU CITY Mobile: (+84) 937.664.695 Email: lethigiangsinh@gmail.com POSITION: F&B MANAGER OBJECTIVE: ✓ Fully responsible in ensuring team to provide a first class service at all times while adhering to brand standards. ✓ Train and develop the team to provide a highest quality of service to all customer. ✓ Upgrading my knowledge in skill manage and improving myself in position. PERSONAL DETAILS Birth date​: December 24, 1991​​Birthplace​: Vungtau – Vietnam Height​​: 174cm. ​​​Weight​: 63 kilos Age​​: 29​​​​Sex​​: Female Nationality​: Vietnamese​​​Civil Status​: Marries PROFESSIONAL EXPERIENCE EXPERIENCE: - More than 10 years exeperience. - Can be face to high pressure (customer & job pressure) - Hard working, hard learning to improve my self. - To take pains in job, enthusiasm, honestly, dynamic. - Setup and working in the pre-opening time. - Training and coaching staff by with logic way. - Organize the party, event, catering gala dinner for the hotel and customer. - Minimum the cost of the department. - Develop the menu. - Develop the revenue. - Dealing with the complaining. - Make the promotions to improve the sales of department/hotel. - Instruct the customer for their party/ event. - Public and maintain the hygiene policy of the department. - Maintain the food safety policy of the department. - Cooprate and communicate to other department to make the job run smooth - Flexible to solve the problem. - Communication and dealing skill. - Independence, decisive (dare to do, dare to responsibility). - understand all thing the guest's needed , quickly and active. SKILL: - Quantitative setting for food & beverage. cost control. - Operating the restaurant and in conjunction with the Head of Department concerned to ensure have the service of high standard. - In conjunction with Human Resources, proposed to set up the program, the training plan for the service staff. - Advice on equipment and tools necessary to purchase. - Develop menu includes buffet, a la carte, menu selections (set menu), daily promotion menu,.... - Describe components of the dish. - Establish regulations for the organization, tools, equipment - Develop and maintain hygiene standards, food safety as prescribed. - To ensure food hygiene and safety. - Ensure team spirit and discipline of service staff. - Periodically check the whole system. - Monitoring to ensure product quality. - Monitoring and ensuring efficient operation. - Periodically check & adjust operation of the system. Company​​: CAO HOTEL Address : http://caohotel.com/ Position​​: Restaurant Supervisor Date​​​: October 2018 to now ----- Company​​: THE COFFEE SHOES Address : https://www.facebook.com/TheCoffeeShoes Position​​: Manager Date​​​: jun, 2016 –september, 2018 Company​​: CARIBEAN LOUNGE Address : 33 Tran phu street Position​​: Assisstance Date​​​: october, 2016- december, 2017 Company​​: BH RESIDENT INN HOTEL Address : https://bhresidenceinnhotelapartment.vnhotel.site/en/ Position​​: incharge restaurant Date​​​: jan,2018- sep 2018 Company​​: CT CP XÂY DỰNG CÔNG NGHIÊP VÀ DÂN DỤNG SINH HÙNG Position​​: accountan Date​​​: dec,2010 – oct,2016 EDUCATIONAL BACKGROUND COLLEGE LEVEL​: CAO ĐẲNG NGHỀ DU LỊCH MAJOR​​​: QUẢN TRỊ NHÀ HÀNG KHÁCH SẠN ​​​​CAO ĐẲNG ​​​: ĐẠI HỌC BÀ RỊA VŨNG TÀU ​​​: TRUNG CẤP KẾ TOÁN ​​ CHARACTER REFERENCE Mrs. Hien: ​Cao Hotel HR ​​0964 97 8668​ Signature: Le thi giang sinh Applicant

Trình độ học vấn chuyên môn

cao đẳng nghề du lịch

quản trị nhà hàng khách sạn - Cao đẳng

2012 → 2013

đại học bà rịa vũng tàu

kế toán - Trung cấp

2009 → 2012

Kĩ năng

quản trị nhà hàng khách sạn (supervior)
đào tạo
quản lý nhà hàng (assistant)
kỹ năng mềm
Đào tạo kỹ năng pha chế

Kinh nghiệm làm việc

Đào tạo viên tại Dạy pha chế Vũng tàu

12/2019 → / (5 năm 5 tháng)

Vũng tàu

Đào tạo quy trình, công thức, setup menu. Đào tạo học viên khóa barista& barender

Đào tạo viên tại Dạy pha chế Vũng tàu

12/2019 → / (5 năm 5 tháng)

Vũng tàu

Đào tạo quy trình, công thức, setup menu. Đào tạo học viên khóa barista& barender

Manager incharge F&B tại Cao hotel

3/2020 → 8/2020 (5 tháng)

179 thuỳ vân

Incharge restaurant & banquet. Control cost & make plane for maketing

Head bar tại The coffee shoes

6/2016 → 9/2018 (2 năm 3 tháng)

10 lý thuong kiet

Reception tại BH resident

1/2018 → 9/2018 (8 tháng)

phan chu trinh

Giám sát nhà hàng tại BH resident hotel

1/2018 → 9/2018 (8 tháng)

phan chu trinh

Assistant manager tại Caribean lounge

10/2016 → 12/2017 (1 năm 2 tháng)

33 trần phú

Manager tại The Coffee Shoes

6/2016 → 10/2018 (2 năm 3 tháng)

10 lý thuong kiêt

Kế toán tại Công ty cổ phần xây dựng công nghiệ và dân dụng Sinh Hùng

12/2010 → 10/2016 (5 năm 10 tháng)

306/8 trần phú

Staff tại Valley mountain

10/2011 → 10/2012 (1 năm )

47 trần phú

Supervior tại Cao hotel

10/2018 → / (6 năm 7 tháng)

179 thuỳ vân vũng tàu

Mong muốn về công việc

Thêm nhiều kinh nghiệm với từng môi trường mới. học hỏi cách làm việc của từng đồng nghiệp giỏi hơn

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo