Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Trần Trọng Tài

Trần Trọng Tài

Hồ sơ 5 sao 91 Lượt xem hồ sơ

Nam, 26/06/1998, 26 tuổi

Thành Phố Vũng Tàu

Cập nhật: 20/04/2025

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

I'm Tran Trong Tai. I'm 26 years old and I was born in Dong Nai Province. I had studied Van Hien University in HCM city, While I went to Intership at The Imperial Hotel during my work, i was accepted as an Offical Employee After an Intership and I have been with this profession for five years

Trình độ học vấn chuyên môn

Van Hien University

Hospitality Management - Đại học

2017 → 2021

I have worked Part time at Vua Cua Restaurant. Additionally, I Have also worked at Capella Convention Center

Kĩ năng

Banquet
Restaurant
Bar

Kinh nghiệm làm việc

Banquet Manager tại The Imperial Hotel

7/2022 → Hiện tại

vung tau

Reponsibilities Report to FBM Be Reponsible for the Operation of _Building Relationship with customers _ Directly food delivey team run smoothly _ Training banquet staff service skill. _ Setup event ( Gala dinner, Meeting, Wedding,..) following the Banquet Events Order. _Cooperate with sale team to meet the guest for important event. _Joined meeting ( Daily meeting, Beo meeting) _ Control Beverage cost. _Recruit staff banquet. _ Conduct maintian banquet department. _Work together with engineering department in maintian the quality of Banquet assets. _ Handle The guest Complaint. _ Support Dining Room Restaurant when Restaurant Manager off ( Check buffet, check list all restaurant, check staff assignment, check back with the guest about all service) _Support Bar manager ( Make to Recipe, promotion plan)

Food and Beverage Operation Manager tại Vias Hotel

3/2022 → 7/2025 (3 năm 4 tháng)

Vũng Tàu

Report to DOFB Be reponsible for the Operations of _Banquet _Garden Restaurant _Bar Lounge and Coffee _ Attend daily meeting. _ work with DOFB to build up F&B monthly Promotion. _ Recruit new staff for F&B _ Maintain service standard in F&B outlet _ Conduct F&B training _ Control food and beverage cost. _Building and find increase Revenue. _ Handle the guest complaint. _ All floor in peak hours to check back with the customers. _Incharge Garden Restaurant ( Training Plan, make to check list for outlet, staff assigment, roster). _ Incharge banquet ( Training plan, setup event, collaborate with the kitchen to serve, read BEO, contact with the guest). _Participate in promotions for the outlets every month

Mong muốn về công việc

Profestional environment, Friendly, Good benefit

Giải thưởng

Staff Of The Quater

6/2020

With my efforts and determination, I have earned recognition from the company for my own beginning

Thông tin tham khảo

Trần Văn Tình - DOFB (2022 - 2024)

The Imperial Hotel

nguyenvantinh@gmail.com - 0949745124

Huỳnh Kỳ Nam - DOFB (2020 - 2022)

The Imperial Hotel & Residences, Pullman Sai Gon, Sofitel, Sheraton, Park Hyatt

kynamhuynh@yahoo.com - 0909114648

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo