Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/476509-nguyen-binh-phuong-hai 476509-nguyen-binh-phuong-hai.pdf
Nguyễn Bình Phương Hải

Nguyễn Bình Phương Hải

Hồ sơ 5 sao 217 Lượt xem hồ sơ

Nam, 04/10/1984, 40 tuổi

4

Cập nhật: 31/01/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

- CHÁY hết mình vì công việc - Yêu nghề và yêu đời - Châm ngôn sống: Nếu không lao động thì bạn chỉ là con số 0

Trình độ học vấn chuyên môn

Cử Nhân Quản Trị Kinh Doanh

Kĩ năng

➢ Smile POS ➢ Perfect Key POS ➢ Microsoft Office

Kinh nghiệm làm việc

* Blue Bay Mui Ne Resort & Spa – Phan Thiet city – Viet Nam 02/2015 until 07/2017 Position: F&B Manager ➢ This is a 4 stars Resort with 72 rooms and 13 Bungalows. Blue Bay resort have 02 restaurants are Moon Light restaurant is next to Reception station and Moon Light is Next to the beautiful beach. ➢ Job description: + Handles guest comment and complaint, ensure follow up + Develops strong relationship with guest with the aim of gaining their loyalty + Ensure the quality of service provided for guests, that they are comfortable and receive a warm and personal welcome + Steers and promotes all the F&B point of sale + Ensure that all information is duly passed on to the applicable departments + Organizes and supervises the preparation of points of sale according to activity forecasts and production information + Ensures the brand's reference standards are properly applied + Ensures that sales materials are of goods quality and ensures that pricing is in the line with strategy + In conjunction with the head chef, prepares the menu, organizes purchases and updates cooking instructions + Plans changes in the menu, sets price and organizes the work for the day in coordination with the Head Chef + Be responsible for keeping equipment and furniture in good condition, for keeping machinery and appliances in reliable working order, and for following up technical maintenance + Assures resort management cover early mornings, evenings weekends and on bank holidays + Prepares the commercial action plan for the department and ensures Is familiar with all resort's services and inform guests about them to encourage + Analysis guest's comment and implements any corrective actions as required + Launches and deploys marketing initiatives in the local area in order to increase revenue + Works in close collaboration with the sales department to ensure high standards of services and satisfaction for meeting customer + Adapts department organisation as required and manages headcount for optimum "prime cost" + Draws up, implements and ensures that internal checks and carried out + Supervises purchasing for restaurant, manages stocks + Checks inventories that have been carried out + Ensures that food and beverages cost comply with requirements defined by the resort and the brand + Assist in collating and update training manuals for all positions in F&B + Ensures staffs hygiene and professional appearance is maintenance + Attend training, meetings and briefing as required + Make reports as requested by General Manager fully

Mong muốn về công việc

- Mong muốn tìm một công môi trường làm việc nhiều thử thách, áp lực cao và đẳng cấp - Sẵn sàng làm việc xa nhà - Mức lương phù hợp để phấn đấu mọi lúc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Trần Thanh Quang - Giám đốc Điều Hành

Công ty TNHH Eo Biển Xanh

gm@bluebaymuineresort.com - 0918399139

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo